7. elokuuta 2012

Haalarit saapuivat.


Tilasin siis viime viikolla kaksi haalaria Miolle. Molemmat koossa 86, Toinen oli Tretornin kura-välikausi ja toinen Ticketin talvi. Olen todella tyytyväinen molempiin! 


Erityisen paljon olen tyytyväinen tähän Tretornin haalariin joka sopi täydellisesti Miolle. Periaatteessa sitä voisi käyttää nyt samantien jos vaan säät 'sallisivat'. Eli kurakelit ovat nyt tervetulleita! Mio näytti tosi komealta kokomustassa :)


Vihreä Ticketin haalarikaan ei missään nimessä ollut pettymys. Se oli vain odotetusti hieman iso vielä Miolle, mutta hyvä tietenkin näin päin. Toivon siis että Mio kasvaa joulu-tammikuuhun mennessä 5cm, että tämäkin saataisiin käyttöön. Jos ei niin menee ihan saletisti vielä ens syksynä ja keväänä ellei tuo poju nyt ihan 20cm kasva vuodessa. 
Hyvä puoli tässä tietenkin on myös se että nyt mä 'joudun' etsimään vielä jonkun toisen talvihaalarin Miolle kun kerran tämä ei käy ;) 
 Mio näytti tässä niin hyvältä että harkitsin sen ilmoittamista Ticketin haalarimalliksi :)

ps. Sisäänpääsykoe meni hyvin, tai siis olisi voinut mennä huonomminkin. En kuitenkaan usko että pääsen sisään, ihan vain järkevyyden nimissä. Sisään otetaan 5% hakijoista.

2 kommenttia:

  1. Hycvältä näyttää ja tuo kuris on ihan perfect ny näillä säillä!!! :) Hyvä! eikö tuo tickettikään paha oo talvell aku on paljo vaatetta alla!( nyt tiiät et ne tosiaan on reilun kokosia)

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut neidillä tuo tretorn viime syksynä ja keväänä käytössä. Oli tosi hyvä, loppujenlopuksi meni rikki kevään rösösillä jääpinnoilla. Tuo T2H vihreä näyttääkin kivalta Mion päällä. Meillä on talveen poikaselle ilmeisesti saman mallinen mutta koossa 80cm. Siskon peruja. Näyttää tällä hetkellä sopivan reilulta vielä. -Tiina

    VastaaPoista