15. elokuuta 2012

...

Kotona on ollut ihanaa! Saanu viettää laatuaikaa miehen kanssa, katsoa mielin määrin telkkaria, käydä Mion kanssa ulkona ja nähdä kavereita minkä kerkiää. Mio on nukkunu tosi paljon nyt kotona ollessamme. Vähintään 4h päikkäreitä päivässä, ja yhtenä päivänä poika veteli sikeitä 6,5h (kolmessa osassa). 
Eilen kävin kavereitten kanssa lounaalla ilman Mioa ja toin kotiin tullessa pojille kiinalaista take awayta. Mio söi todella paljon, ilmeisesti maistui mausteinen ruoka taas. Illalla kuitenkin se oksensi pari kertaa, ilman mitään varoitusta. Ihmettelin että oliskohan ruuassa ollut jotain joka sen aiheutti. Reggiekin valitti mahaansa illalla ja ajattelin että sen täytyy olla se kiinalainen! 
Nyt mietin että tekisinkö ilmoituksen/kyselyn jonnekkin tästä asiasta? Eihän se oli tarkoitus että ihmiset sairastuu ulkona syödessään. Mutta minne täällä helsingissä ilmoitetaan tälläisen epäillyt epähygieniasta/epätuoreesta ruuasta? Pitäisikö mun ottaa yhteyttä suoraan ravintolaan vai? 
Ja toinen asia joka nyt mietittyttää on että milläköhän sais oksennuksen hajun pois sohvasta? Me pestiin Saaran kanssa sohvaa vaikka kuinka kauan, mutta haju on tänään edelleen siinä. 

Mun postaukset on nyt tosi tosi tylsiä koska mun blogi innostus on kadonnut johonkin, ehkä se jäi Vaasaan. Koittakaa kestää, kyllä se tästä vielä...1 kommentti:

  1. Mä laittaisin viestiä raflaan et rahat takasin. Tai sit ilmottaisin suoraan johonkin tarkastajalle. Meillä suljettiin rafla ku asiakas oli soittanu tarkastajan paikalle...

    VastaaPoista