5. heinäkuuta 2012

Viime päivät


Tässä kuvia viime päiviltä. Tulee hieman jälkijunassa kun muistikortinlukija ei toiminut. Mentiin puistoon Mion, Nalan, Nepen, Dalilan ja Jennin kanssa ja Mio joutui jakamaan rattaat Nalan kanssa, mutta yhteistyö ei oikein pelannut kun Nala yritti työntää Mioa pois rattaista ja suuttui mulle kun sitä hieman komensin :)
 Eilen meillä kävi kotipihassa metsureita kaatamassa puun ja harventamassa paria. Mulla oli kiireitä laukkujen ja eväiden kanssa joten köytin Mion rattaisiin ja se istui hiljaa haltioutuneena ainakin 30min ja seurasi isojen miesten puuhia.


Ja eilen oltiin taas rannalla kun oli niin hyvä keli. Mä olen grillaillut ihoani ruskeammaksi ja Mio sai nauttia vileästä vedestä. Multakin lähti talviturkki, ja ei ollu edes kylmä!

Pahoittelen ettei tule mitään syvällistä tekstiä, eli tällänen 'tänään olimme' ja 'eilen tehtiin' saa nyt riittää vaikka inhoan sitä itsekkin. Koittakaa kestää :)

3 kommenttia:

 1. var e fotona då Mio skrattar så han kiknar?

  VastaaPoista
 2. Kivoja tällaisetkin postaukset, ei aina tarvitse olla jotain syvällistä;). Mio näyttää viihtyvän ja tuli jotenkin tuosta ekasta kuvasta mieleen, että varmaan hän viihtyy kun jos mukuloita ympärillä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan tääkin vaihtelua toki :D

   Poista