9. heinäkuuta 2012

Sukukokous


 Meillä on ollu niin kiva päivä. Lähdettiin 'aamulla' 12 maissa mökille serkku/suku-kokoukseen. Suunnitelmissa on ollut jo pidemmän aikaa että tapaisimme 
mökillä serkkujen kanssa ja nyt se sitten toteutui. Kaikki serkut ei päässyt paikalle, mutta meitä oli silti monta. Plus vielä kaikkien lapset, joita oli yhteensä 13, ja vanhin näistä oli 6v. Olisi voinu kuvitella että päivä olis ollu täynnä meteliä ja kiukkuisia lapsia mutta itseasiassa se taisi olla kaikkea muuta. Serkkuni ovat kasvattaneet lapsensa hyvin :) oli ihana vaihtaa kuulumisia ja mietteitä vanhemmuudesta ja muista ei niin syvällisistä asioista. Syötiin hyvin ja naurettiin paljon. Ainut mikä mun päivää varjosti on tämä armoton allergia joka on nyt nostanut päätään viikon verran. Tätä ilman voisin elää... Tuntuu että silmät lähtee päästä ja nenässä asuu pieni asukki jolla on sulka ja se kutittelee sisältä päin niin että aivastan vähintään 50 kertaa päivässä. Voi tsiisus.


Tässä kuvassa mökki joka on meidän mummun ja muffan itse rakentama. Aivan mahtava rakennus ja iso ihana piha, joka on veden äärellä. Täällä voi varmasti viettää vielä monia sukukokouksia. Enempää kuvia en laita sukulaisista, kun ei tiedä että mikä on muiden kanta näihin valokuvien julkaisuun. 


 Mio on selvästi mansikka miehiä. Luulen että jos hän itse saisi päättää niin näitä syötäisiin joka aterialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti