22. heinäkuuta 2012

Oih niin paljon kaikkea!

Siis mitkä touhun täyteiset kaksi päivää! Toissailtana, kun kirjottelin tuosta vaatedilemmasta niin olimme olleet siskojeni sekä Jennin kanssa terassilla. Jennalla, eli vanhimmalla siskollani meni laskettu aika jo 5 päivää aikaisemmin ja me ollaankin pidetty se aktiivisena ja varmistettu että tylsää ei tarvitse potea. Terassilla oli hauskaa ja oli erittäin antoisa ilta. 

 Kuva varastettu Jennin blogista - thanks!

Eilen sitten meille tuli vieraita Oulusta, Suvi ja Joona. Vietettiin iltaa ihan kotosalla pitsaa tekemällä ja pojat sai leikkiä pihalla vesialtaassa. On niin kiva huomata kun on ystäviä, joita harvoin näkee ja silti se on aina yhtä hauskaa ja antoisaa se tapaaminen. Keskustelut jatkuu suurinpiirtein siitä mistä viimeeksi juttu katkesi vaikka aikaa tapaamisien välissä saattaa olla parikin kuukautta. Ihanaa että on sellaisia ystäviä.
Valvottiin myöhään ja rupateltiin Suvin kanssa. Aamulla kun mä heräsin niin puhelimeen oli tullut viesti Jenniltä että Onneksi olkoon! Mä olin että WTF? Häh? Tutkin muut saapuneet viestit ja Jennan mieheltä oli tullut 2 viestiä, toisessa että ne on nyt sairaalassa ja toisessa että Jenna on saanut epiduraalin! Siis olin ihan äimänä, koska aikasemmin päivällä mä olin Jennan kanssa keskustassa shoppailemassa vaatteita ja nyt se on sairaalassa. Kaikki oli niin arvaamatonta ja tuli vähintäänkin puskan takaa. Soitin Jennille ja kysyin että onko Jenna synnyttäny. Ja SE OLI!! Poika!! Ihan uskomatonta. Taisin itkeä onnesta. Siis miten me ollaankaan odotettu tätä, ja nyt se oli ohi. Mä olen elänyt Jennan raskaudessa mukana aika lailla täysillä ja oikeestaan kaikki meidän keskustelut on aina päätynyt joko tähän lapseen tai sitten synnytykseen. Mullahan oli aika täydellinen synnytys Mion kanssa, ja onnekseni sain kuulla että Jennakin on siunattu hyvällä synnytys-tuurilla ja kaikki oli mennyt täydellisesti.
Onnen määrä on kuvaamaton ja koko tämä päivä on ollut hieman sekava. Miten voikaan siskon lapsen syntymää iloita tällä tavalla? 
 Menin sairaalaan tapaamaan tuoretta äitiä heti kun Oulun vieraat olivat lähteneet. Poika oli kyllä aika söpö hetken tujotettuani :) siis yleisestihän vastasyntyneet on aika rusinoita ja uskaltaisin jopa väittää että rumia. Parin päivän/viikon kuluessa kun rypyt vähän väistyvät niin lapsen todelliset piirteet tulevat esiin. Kuitenkin tällä kyseisellä toukalla oli selvästi jo isänsä piirteet ja pystyin poimimaan yksittäisiä juttuja ulkonäöstä sieltä täältä. 
Jenna oli niin raikas ja reipas. Se oli ehtiny jo suoristaa hiukset sairaalassa ja näytti niin freeshiltä. 

Aivan niinkuin mua ei oltaisi hemmoteltu hyvillä jutuilla jo tarpeeksi, niin Reggie ilmoitti tulevansa tänään Vaasaan <3 kyseessä on hyvin pikainen visiitti, mutta silti. Ihana nähdä sitä, ihana että se saa nähdä Mioa ja tietenkin - ihana viettää melkein oikeaa hääpäivää yhdessä. Kaksi vuotta tulee täyteen  31.7.2012

8 kommenttia:

 1. tästä tulikin mieleen että voisitko tehdä Mion synnytyskertomuksen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, sitä en täällä olekaan vielä jakanut :D

   Poista
 2. Oi ihanaa! Onnea tädille! Ja mukavaa hääpäivää tietty!

  VastaaPoista
 3. Moikka moi, huomasin että olit käynyt kurkkimassa blogissani ja niinpä tulin vastavierailulle. Vitsit mikä vekkuli poikanen täältä löytyikään, Mio! Ja hauska juttu että vain kaksi päivää meitin pikkumiestä vanhempi. Ja jotta löytäisin tänne uudelleenkin helposti niin lisäsin blogisi mun lukemistoon. "Sii juu" -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla pienestä ikäerosta, sellasia blogeja on myös kiva lukea kun voi hieman 'verrata' omaansa.

   Mä olenkin aikaisemmin käynyt ihastelemassa sun blogissasi sun lapsien nimiä, ihanaa kun jotkut antavat omaperäisempiä nimiä!

   Poista
 4. Muuuten miksi te olette Vaasassa mutta ette Helsingissä?
  Luulin että asutte siellä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi kun mun perhe asuu täällä ja me ollaan viettämässä kesälomaa. mies on niin paljon töissä että en jaksa yksinkään olla pojan kanssa kokoaikaa.

   Poista