21. kesäkuuta 2012

Yksinäistä

Aina välillä joskus tuntuu hieman yksinäiseltä. Ehkä lähinnä juhlapyhinä. Mua harmittaa että meillä/mulla ei ole Helsingissä sellaista tiettyä kaveriporukkaa, jonka kanssa voisi juuri tälläisina juhlia viettää yhdessä. Me oltiin pääsiäinen kaksistaan Mion kanssa, Vappu meni myös ihan keskenämme ja nyt juhannus. Tuntuu pahalta kun vaikuttaa siltä että koko muu kansa juhlii ja viettää aikaa rakkaittensa kanssa niin me ollaan aina vain kahdestaan. Toisaalta kyllähän me ollaan rakkaita Mion kanssa toisillemme, joten siitä on hyvä aloittaa. 
Pitäisi varmaan luoda jotain omia perinteitä, eikä vaan istua ja katsella vierestä kun muut pitävät hauskaa, mutta se on vaikeaa kun on sellanen ihminen joka ei mielellään yksin lähde erityisemmin tekemään jotain. Kaipaan seuraa. Nyt se tuli sanottua.8 kommenttia:

 1. Kram ! Jos R o töis (ja siis saahan Rkin tulla mut oot yksinäisempi jos se ei oo kotona ) niin tääl o grilli kuumana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä olin ajatellu tulla vaasaan mutta se suunnitelma tyssäs sitten kuitenkin. Pitää vaan nostaa pää pensaasta ja tehdä jotain kivaa ihan vaan Mion kanssa. R on töissä joo.

   Poista
 2. Copy that... Nästan alla våra bekanta är ute och festar mm. på dom här dagarna, det är lätt att göra när man inte har barn (jag inte alls lust att gå ut och festa, men sällskap skulle vara trevligt). Vi brukar också hitta på något helt eget som passar Tani och Eni :) Men jag har kommit till den slutsatsen att nu när man har barn, så är det ensamt imellan (speciellt om vännerna inte har barn)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Specielt om int dom har barn, men om nån har barn så brukar dom hitta på alltmöiligt bara med sin familij o de e ju kul förståss. Men men.. Jag funderar om jag o Mio skulle fara på en risteily... kollar priser just.

   Poista
  2. that's nice! :) vi va på mumin kryssning (vi hitta en kryssning där mumina var) och det var helt super :D Tani var heeelt såld!

   Poista
 3. Me varmaan lähdetään piknikille lauantaina jos vaan säät sallii! olette mion kanssa tervetulleita jos tuntuu yksinäiseltä. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta :) me saatiin muuta menoa! Toivottavasti oli kiva piknik!

   Poista