19. kesäkuuta 2012

Uusimmat mitat

Meillä oli tänään neuvola, nimittäin 1v sellainen. Alli, meidän terkkari on niin ihana ja aurinkonen ihminen, ja neuvolaan on sen takia aina kiva mennä. Me ollaan viimeksi oltu neuvolassa helmikuussa, joten oli aikakin saada hieman mittoja tietoon. 
 19.06.2012
-Pituus: 78,5cm
-Paino: 11,7kg
-Pää: 47,4 

28.2.2012 mitat oli:
Pituus: 75cm
Paino: 10.1kg
Pää: 46cm


Vaikka mä en noista käyrista välitä, ja olen sen selväksi tehnyt niin voin silti kertoa että Mio on oikea keskiverto suomalaismies :)

Mio sai 2 rokotetta, ja mä poistuin taas kerran huoneesta sen ajaksi ja Mio sai olla  daddyn sylissä sen ajan. Mä en kestä neuloja ja parempi että huoneessa on vanhempi, joka ei rupea itkemään neuloja nähdessä. Mä menin sillä välin varaamaan Miolle ekan hammashoitaja-ajan ja se venyi syksylle asti. Toivon että sieltä saisin mukaani hyviä neuvoja hampaiden pesuun, koska se asia tuntuu tällä hetkellä ylitsepääsemättömän vaikealta. Mio ei kertakaikkiaan anna mun pestä niitä, joten nyt ollaan tultu siihen että hän saa harjan omaan käteensä ja ohjaan sen suuhun. Sitä pyöritellään suussa parisen minuuttia ja thats it! Todella turhauttavaa, kun itse tiedän että niitä hampaita tosiaan pitäisi harjata eikä vaan vilauttaa sitä harjaa. 
Niistä rokotteista sen verran vielä että Mio ei ollut itkenyt laisinkaan, vaan nauranu daddyn sylissä! Ihme touhua! Kysyin että onkohan toi edes mun lapsi?


PS. MIOLLA ON 2 UUTTA HAMMASTA YLÄKERRASSA. Se selvisi eilen kun kutittelin poikaa ja se nauraa hekotti jolloin nämä 2 uutta tuttavuutta pilkotti esiin <3 NYT SIIS 6 HAMMASTA YHTEENSÄ

5 kommenttia:

 1. Mittoja on aina kiva saada! Meillä nyt ei oo vielä mitään tarvetta pestä noita (olemattomia) hampaita, mutta poika on saanut rauhassa itse tutustua hammasharjaan ja leikkii sillä mielellään ja sit mä "pesen" lopuks muka hampaita. Uskoisin et alkaa nopeesti sujumaan kun saa rauhassa tutustua hammasharjaan ja leikkiä sillä ja vaikka katsella kun sä peset hampaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin mekin ollaan yritetty. Mutta neuvolasta painottivat todella sitä itse pesemistä, eli ilmeisesti se on oikeasti aika tärkeää

   Poista
 2. Joi, taisit jopa mennä vähän sekaisin niistä kahdesta uudesta hampaasta :D t.Miina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin taisin! Ne tuli niin yllättäen :)

   Poista
 3. måste kolla era rådgivn.kort - dina mått samma. Ta int nå stress över tandtvättningen, börjar du strida med honom o hela situationen blir tråkigt så har du ett större problem. Dessutom så är tandköttet nu säkert lite ömt då nya tänder kommer o han vill ABSOLUT inte att du ska gå dit o "krota".

  VastaaPoista