9. kesäkuuta 2012

Suuri vaatimaton päivä


(housut lähti matkaan kirpparilta hintaan 0,50€, kengät on äitini ostamat)


Me ollaan käytännössä asuttu ulkona tänään. Ulkona on vihdoin se kesän tuoksu, se lämmin ilma joka hönkii iholle. Miolla oli kesän eka sortsi/sandaali päivä ja mullakin oli kaprit jalassa. Mäkin olen saanut hieman väriä pintaan ja varmasti tulee rutkasti enemmän kesän aikana jos me tätä menoa jatketaan. 

Täytin sen kakun valmiiksi jo, vaikka juhlat onkin vasta lauantaina/sunnuntaina. Mitään suurta ei todellakaan ole tiedossa, pari kaveria tulee käymään ja testaan että onko musta leipuriksi. Ajattelin tehdä jalkapallo kakun :) kakussa on vaatimattomat 5 kerrosta (hyvä alottaa pienestä ja edetä rauhassa...)

Meillä ollut rauhallinen päivä Mion kanssa, ei olla sen erityisemmin juhlittu kuin sen hassun aamusen jälkeen. Reggie ollut koulussa ja töissä aamusta iltaan joten me ollaan oltu ihan kahdestaan. Oltiin illallakin ulkona 3h, käytiin koirapuistossa ja Mio viihtyi hyvin rattaissa rusina-askin kanssa. 


3 kommenttia:

 1. Ihanat shotsit, ja noin halvalla lähtenyt, hyvä löytö;) Joo se hyvä puoli tässä puistoilussa tosiaan kanssa on että tulee väriä naamaan.

  Ja rusina-aski, niin tuttua;) Oikein kivoja synttärikemuja teille, mahtava kakku varmaan tää jalkapallokakku.

  VastaaPoista
 2. hellanlutuna va fin Mio är i sommarkläder!!! Vai että vaatimattomasti aloitat leipurin uraa 5 kerroksen täytekakulla!!!

  VastaaPoista
 3. Skorna matchar de fina byxorna. Great! Hyvin vaatimattomasti aloitat leipurin uraa 5 kerroksen jalkapallotäytekakulla!

  VastaaPoista