5. kesäkuuta 2012

Puistossa

Eilen avattiin leikkipuistojen kesä-kausi täällä Helsingissä, mikä tarkoittaa ilmaisia lounaita lapsille joka arkipäivä klo 12. Me käytiin Mion kanssa eilen Kimmon puistossa ja tänään ihan tässä vieressä Lehdokki-puistossa. Ruoka maistui molempina päivinä mainiosti, tiedä sitten että vaikuttiko se että lounas nautittiin ulkosalla? 
Mio kantoi myös about kilon verran hiekkaa kotiin salakavalasti housujensa sisällä, ja sainkin ottaa esiin imurin heti ensimmäisenä kun tultiin kotiin. 
Ihanaa oli ottaa vähän brunaa ja Mio se viihtyi pelkästään hiekkalaatikolla puolitoista tuntia.
Tänään on tuon puistoilun jälkeen ollutkin ihan paska päivä! Miten yhdelle päivälle voi sattua kaikki vastoinkäymiset, paskat fiilikset ja sikahuono tuuri? Mä olen ihan loppu-slut nyt, koska vihaisuus on vienyt kaikki mehut musta. Annoin varmaan todella hyvän kuvan itsestäni kun marssin läpi kaupungin luuri toisessa ja vaunut toisessa kädessä ja kiroilin ärräpäitä puhelimeen kovaan ääneen. Välillä vaan pitää saada päästää höyryjä (lue: nolata itsensä). Onneksi mun päiväni pelasti kuitenkin Salla, jonka kanssa käytiin syömässä ja sain ostettua Miolle synttärilahjan <3 (kerron siitä sitten lisää)

Päiväni parani myös huomattavasti siinä vaiheessa kun sain ostettua kesän ekat mansikat, vain vittuuntuakseni taas kun huomasin että kermavaahtoa ei kotona ollut, vaikka olin ihan 150% varmuudella sitä kaappiin ostanut! No hyvältä ne maistui ihan sokerinkin kera... 
Mio by the way rakasti myös mansikoita, me saatiin yhteinen kesäherkku siis! 
Koiran nimi oli Iceman - Mio ei pelännyt yhtään (Leo vahti vaunujen alla)

6 kommenttia:

 1. HKI -puistojen kesälounas on ihan mahtava juttu, harmi ettei sitä ole Espoossa enään.
  Toivottavasti mansikat auttoivat v-itutukseen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne mansikat vähän auttoi ainakin... Huomenna on varmasti jo parempi päivä!

   Poista
 2. Ihana toi mion fleece!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO! Se on MoloKidsin fleece.

   Poista
 3. Meilläkin tutustuttiin muuten tänään mansikoihin ja samoin, maistui erittäin hyvin! Kerrtoin myös että tämä ei jää tähän, eli lisää piisaa tänä kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikat on parasta mitä kesästä löytyy (samalla sijalla on aurinko, lämpö, ranta... the list goes on)!! Viime kesänä mä ostin joka päivä 1 litran. Se aika on niin lyhyt kun niitä myydään että pitää syödä kiintiö täyteen, kun ei ne pakastetut ole sama asia kuin juuri poimitut tuoreet...

   Poista