13. kesäkuuta 2012

Mion ja Äidin nukkumisasioita

(Reggien nappaama kuva)

Mio on vihdoin ruvennut nukkumaan hieman pidempiä jaksoja. Asiaa auttoi varmasti se että meidän 5 tähden tarjoilu palvelu loppui öisin. Tää järjestely toimii ihan hyvin, koska saan nukkua omassa sängyssäni jopa 7 tuntia putkeen, ennen Mion ensimmäistä heräämistä. Sen jälkeen siirryn meidän vierashuoneeseen, eikä vaan Mion takia, vaan myös koska siellä on pimennysverhot, joten saan nukkua paremmin pidempään. Mion maidon lopetus junailtiin niin että sitä maitoa ei vaan enää tarjoiltu. Simple as that. Lopetin kuin seinään. Se toimii tuolle taaperolle parhaiten.

Usein kuulee miten äidit ovat väsyneitä heräilemisestä öisin, mutta mua se ei ole missään vaiheessa haitannut hirveän paljon, ainakin ajattelen näin jälkeenpäin. Mio on parhaimmillaan herännyt 10 kertaa yön aikana, mutta onneksi omaan hyvät nukahtamistaidot ja olen sammunut samantien. 
Viime yönä tuli taas nukuttua ihanat 10h, joka on aika normaalia mulle :) miksiköhän mä nukun niin paljon? Tuon 9-10h lisäksi saatan pyräyttää kevyet 2h päiväunet Mion kanssa.

4 kommenttia:

 1. Meil Naomi nukkuu parhaiten, jotkut yöt menee kokonaa omassa sängyssä ilta9 tai 10 ja aamuun johonki 7-8 asti. Emma taas herää öisin ja tulee meidän sänkyyn aina jossai vaiheessa. Ennen pojua ei kyl kärsitty valvomisista, Matthew'llahan oli sitä koliikkia alussa, vielä syö öisin, mut me kans aina nukahetaa takas. Teillä menee jo hienosti, nukutte kyllä paljon meihi verrattuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei, kiva kuulla muiden öistä myös!
   Mä luulen että Miostakin kuoriutuu yönmönkijä ajan kanssa, toisinsanoen se varmasti tulee meidän sänkyyn omatoimisesti sittet kun tosta vähän kasvaa.

   Poista
 2. Ihanaa että maitoa ei tartte enää isolle pojalle tarjoilla. Onko se alkanu syömään aamusin/päivisin nyt paremmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä juuri... iltapuuro menee kyllä aika sulavasti jo :) ainakin toistaseks

   Poista