26. kesäkuuta 2012

Mä päätin ihan extempore lähteä Vaasaan tänään. Rehellisesti ihan siitä syystä että meidän parisuhteemme tarvitsee nyt hieman kesälomaa. Ei siis mitään vakavaa mutta pieni ero saattaa tehdä terää jokaiselle. 
Tultiin junalla ja onneksi päästiin siihen joka tulee suoraan Helsingistä Vaasaan. Ei vaihtoja. Matka kestää rontti 3h ja on yleensä kovin puuduttava. Nyt kuitenkin me olimme ainoat vaunussa, joten Mio sai juosta sinne tänne, kiipeillä tuoleille ja ryömiä alta. Mulla on läppäri mukana joten kävin läpi hieman meidän vaatimatonta kuva-arkistoa joka kattaa noin 7000 kuvaa. Sain poistettua 1000 kuvaa ja projekti jatkukoot kun on kotimatkan aika, milloin se sitten koittakaan? 
Me asutaan tällä kertaa meidän vanhmpien omakotitalon pihatalossa, joka on keltainen :) tässä on sopivasti tilaa meille Mion kanssa. Ironista tässä on se että noin 2 vuotta sitten me vietimme hääyömme tässä samassa mökissä Reggien kanssa. Life is kinda funny... 

Meillä on vaikka mitä menoa nyt täällä taas ja en usko että aika käy pitkäksi. Tarkoitus olisi saada yksi hippo synnyttämään, nimittäin isosiskoni. Kotiin ei raaski mennä ennenkuin yksi pieni ihme tulee tähän samaan maailmaan, joten vauhdittamaan synnytystä vaan. Ideoita kaivataan!

Mulla on tietenkin myös kaikki mun lapsuuden/nuoruuden kaverit täällä, joten nähtävää pitäisi riittää. Ja sit tietty ohan mulla Mio <3 
Nii ja oma äiti! Ja siskot! 
4 kommenttia:

 1. Haha toi synnytyksen käynnistäminen on kyllä niin turhaa touhua :)Mä synnytin lopulta viikolla 41+2 käynnistettynä ja sitä edelsi pitkään jatkunut vauvanhäätö sisältäen kaikki mahdolliset keinot siivouksesta miehen antamaan vyöhyketerapiaan nettiohjeilla. Tosin turha sitä on viimeisillään olevalle naiselle väittää, että kyllä se vauva syntyy kun on siihen valmis :) Toivotaan kuitenkin, että sun siskolla ei ole kovin jääräpäistä vauvaa vaan syntyy sun Vaasassa olo aikana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, totuushan on että hyvin vähän tolle asialle voi loppujen lopuks mitään itse tehdä! Pitää vaan 'kärsiä'. Toisaalta mitä pidempään se lapsi on kuplassa niin sitä suuremmalla todenäköisyydellä se on terve - ei koliikkia ja semmosta...

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa sulla tuttuja ja puuhaa siellä ja mummu, kenestä on varmasti lapsenvahdiksi. Turha sitä toisten jaloissa pyöriä jos on jotain kenkkaa, ainakin itse olen huomannut sen.

  Postausehdotuksen voisin heittää muuten, olisi kiva nähdä/kuulla minkälainen kaupunki on Vaasa, tai minkälaista siellä on, mitä voi tehdä, minkälainen kesäkaupunki ym. Mulle se on aivan vieras paikka ja olisi kiva nähdä vaikka kuvia tai muuta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä ainakin toimii se että otetaan vähän etäisyyttä ja saa hieman ikävöidä. En usko että kenekään on tarkoitus viihtyä yhden ihmisen seurassa 24/7.

   Voisin tehdä Vaasasta hieman laajemman postauksen kun saan aikaseksi lähteä johonkin suuntaan. Täällä on ihan rapa keli ja kova tuuli joten hirveästi en tuolla ulkona jaksa viihtyä. Mutta laitanpas asian korvan taakse :)

   Poista