6. kesäkuuta 2012

KirppislöytöjäPäivä alkoi puistoilulla, Mio oli taas täydessä vauhdissa. Mioa ei vielä ota kontaktia muihin lapsiin, mutta on kyllä kovin kiinnostunut ja saattaa tuijottaa pitkänkin aikaa muiden touhuja.
 
Fidalta lähti mukaan nämä ruskeat kengät vasemmalla puolella. Hakusessa on jo pidemmän aikaa ollut 'huonommat' kävelykengät Miolle, joita voi surutta käyttää hiekkalaatikolla.

 Me käytiin kanuunassa taas pitkästä aikaa ja mukaan lähti tämä mielestäni ihana retro henkinen pusakka (5€), Timberlandin talvikengät (9), P.o.P velouri asu (huppari + housut 9€), Benettonin punaiset housut (3€), Kirja (1€), Snö of swedenin kaulakoru (2€) sekä peltipurkki keittiöprojektia varten (1,20€)
Valitettavasti Timberlandin kengistä en tällä kertaa saanu otettua kuvaa nimittäin Peto meni juuri nukkumaan ja kengät on tuolla pedon luolassa tallessa. Velourihousut jäi kans kuvaamatta koska ajattelin että osaatte varmaan käyttää mielikuvitustanne sen suhteen.Ostamani uusi purkki on tuo oranssi raitainen...

5 kommenttia:

 1. Ni mikä tää kanuuna on, onkse kirppis jossain..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, joo sen kirpparin koko nimi on kaivarin kanuuna, löytyy osoitteesta Merikatu 3 :)

   Poista
 2. oj vilka fina kläder. Byxorna matchar gardinerna utmärkt, man kunde tro att du sytt byxorna av gardintyg;))) Söta skor!

  VastaaPoista