18. kesäkuuta 2012

Käkkäräpää

Miohan on mulattilapsi (uutinen, eikö?) ja hänen tukkansa on mulle pieni mysteeri. En tiedä mitä odottaa siltä, enkä tiedä oikeen että millä sitä pitäisi käsitellä. Reggie sanoo että vaseliinia aina vaan suihkun jälkeen hiuksiin ettei se kuivu. Hm. Musta tuntuu hieman vastenmieliseltä laittaa huulirasvaa hiuksiin. Olen myös kokeillut laittaa omaa hoitoainetta Miolle, joka sitten pestään pois. Lopputulos oli samantekevä. Siis tukka ei muuttunut suuntaan eikä toiseen. Muuttaa on ehkä hieman väärä sana, tarkoitan... haluisin Mion kiharasta enemmän selkeän korkkiruuvin. U know.
No tänään käytiin kaupoilla ja mukaan tarttui lasten sellaista takku selvittäjä-spray, koska takussahan tuo tukka on ehdottomasti. Mutta millä siitä saisi sellaisen kuin benettonin mainoksissa olevilla mulattilapsilla? 

       

         +


             


=

Long way to go indeed.

7 kommenttia:

 1. heheh ensin sen tukan tulee kasvaa :) Just oli yks luoennoitsija (?) englannista vantaalla puhumas afroista ja sen hoidosta ! :)

  VastaaPoista
 2. Tani har heeelt super käkkärhår, de e super tjockt och jätte krulligt :) Hon har i alla fall så mörkt och mjukt hår, att om man sätter vaselin i håret så blir det oljigt och helt "takkunen" + ser otvättat ut. de kan ju ännu ändra när hon blir äldre, men för tillfället så tvättar vi det med olja+vatten mixture-> håret hålls mjukt och friskt :) blir Mios hår krulligare när de kommer i kontakt med vatten? Tani har annarst också helt afrohår, men när de ens ser vatten så blir det likdant som Abbeys :D Eni har ännu ganska rakt hår, men han e så liten ännu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo de blir rikti korkkiruuvi då han ha varit i dushen, o han har nog också ganska bra hår, inte så tårt som man kan tänka sej. Men jag tror vi kommer att sheiva de igen, så de får växa allt på en gång :)

   Poista
 3. Kaikilla on erilainen tukka :) toisilla kiharampi ja toisilla suorempi..Ei nuo sprayt taida auttaa kiharuuteen, kosteuteen kylläkin. Adalla ainakin heti kun tukka alkoi kasvaa (1v) niin ihan kiharat oli huomattavissa..Aimalla taas suorempi :)

  -reija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Reija. Joo mä tiedän että ei noi sprayt mitään siihen laatuun auta, mutta ehkä auttaa pitämään noi Mion korkkiruuvit kasassa, kun nyt ne hajoilee paikoittain.

   Poista
 4. Joo Mion tukka vielä kasvaa. Varmaan just ne vaseliinit ja tommoset suihkeet passaa, mut sitten ku tukka on kasvanu ja vahvistunu niin näkee mitkä siihen sopii. Meillä tytöillä tosi vahvat ja paksut tukat, Naomilla on selvät korkkiruuvit ja helpompi käsitellä kuin Emman paksu "hamppu". Jos jättää harjaamatta yhen illan niin ollaan pulassa ellei ne oo leteillä tai kiinni. Käsittelen tyttöjen hiukset vain kosteina ja lyön niihin nii paljo tököttejä eli takkuja selventäviä ja kosteuttavia jätettäviä hoitoaineita, joita Jobin sisko Jenkeistä lähettää. Niillä oon pärjänny, en oo etes vilkassu mitä aineita Suomessa ois tarjolla ku tiiän ettei ne tehoa varsinkaan Emman pehkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin hassua miten niillä on ihan eri tyyppiset hiukset! Mion tukan mä luulen että pidetään lyhyenä, jos siitä ei tule sellanen 'helppo' afro :) laiskakun ehkä olen

   Poista