23. kesäkuuta 2012

Fjällräven

Sit kun mulla on 39€ ylimääräistä rahaa niin ostan tälläsen Miolle. 

Tuo on maailman ihanin ja söpöin laukku ja sen aijon Miolle ostaa. Viimeistään sitten sille on kovaa käyttöä kun Mio aloittaa tarhan :) ja nää fjällrevenin tuotteet on sellasia ikuisuus juttuja että varmasti menee vielä lapsenlapsellekkin. Niih!

5 kommenttia:

 1. Noit vboi kohtaa alkaa bongaan kirppareiltakin ! pidän sulle silmiä auki ;) Bongasin omani tosin se o aikusten kokoa kirppikseltä kuin uusi ja 10e !

  VastaaPoista
 2. Nää on ihania reppuja! Mulla on keltainen ja miehellä vihreä. Tässä keltaisessa tosin on ainakin omalla kohdalla ollut se ongelma, että se imee kaiken lian tosi herkästi itseensä. Mun reppu on siis nyt aika harmahtava jo, ollut kolmisen vuotta lähes päivittäisessä käytössä. Eikä ne pinttyneet liat oo ees pesussa lähteneet, höh. Ens kerralla hankin jonkun vähemmän likaherkän värin siis. Mut keltainen on ihanan pirteä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mulla ei ole ollut omaa, mutta kivoja reppuja nuo ovat. Miolle haluisin nimenomaan tän Mini-mallin, mutta värillä ei ole niin väliä. Keltainen tosiaan saattaa olla hieman arka väri...

   Poista
 3. Vi har ju också en grön!

  VastaaPoista