27. kesäkuuta 2012

City-Lapsi

 Näillä kahdella tasan 1v ja 1pv ikäeroa.

 Tässä kuvassa on niin monta tyylivirhettä!

 Mion Wifey to be <3
Miohan on city-lapsi. Se menee hämilleen jos joutuu paljain varpain ruohikolle ja menettää liikuntakyvyn totaalisesti. Tänään oli, noloa myöntää, ensimmäinen tahallinen 'lets get dirty' päivä, jolloin Mio sai lainata kurkiset ja uudet kumpparit jalkoihin ja eikun hihat heilumaan. Mio oli aika rohkea kaveri ja meni mielellään vesilammikoiden luo - vesipetokun on. Mulla taisi pari hikikarpaloa otsasta löytyä kun yritin kestää ajatusta että tuo ipana tosiaan istuu märässä hiekkalaatikossa. En tiedä miten musta on tullut tällänen hienoperse, kuitenkin ihan pienestä pitäen meidät on heitetty pihalle säällä kun säällä. Ehkä Helsinki on hemmotellut mut piloille? Kuitenkin nuo kurikset säästivät tämän äidin pahimmilta painajaisilta ja niiden alta kuoriutui kuiva kaveri joka oli erittäin tyytyväinen tähän päivään. 

PS. Että mä oon taas tehnyt löytöjä tänään ja kirjottelen niistä sitten kun mua jaksaa kiinnostaa :) mutta hyvää tavaraa löytyi ja halvalla lähti. 


8 kommenttia:

 1. aivan ihana tuo eka kuva. :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, naurettin tuon Nalan äitin kanssa että mitä jos näistä kahdesta tulee pari ja niillä on kuva sit ku ne on 60+ jotain ja istuu keinutuolissa. Aika suloista tämä 'nuori rakkaus'- in mommys dreams :)

   Poista
 2. ihania kuvia!!! ja miolle sopii pinkki erittäin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta pinkin ja punaisen värin sekoitus ei välttämättä ole se paras mahdollinen vaihtoehto :) mutta ainakin vaatteet piti vettä!

   Poista
 3. hyvä ilme Miolla ekassa kuvassa - ujostelee vielä tässä vaiheessa kun pitää istua tytön vieressä (=tyttöbakteereita). Niin suloisia lapsia!!!

  VastaaPoista
 4. Muahahahah nyt sit vaan kurikset kovalle käytölle ja muista takki kurahousujen alle ;) Mio oli niin happy ku se sai plaskata kuralätäköissä :) Wifey huolestuneena täällä ku sulhasen kengät ja pullo unohtu tänne !<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitkä kengät sillä jäi sinne?

   Poista
  2. siis ne sandaalit ja tänään postipoika toi meille paketin miolle ;)

   Poista