2. toukokuuta 2012

VappuEilen oli Vappu. Me nähtiin Mariaa ja Annia, käytiin syömässä sushia ja pyörähdettiin vapputorilla. Jouduin shokkitilaan kun selvisi että 1(yksi) vappupallo maksoi 10(kymmenen)€. Ei 5 palloa vaan 1 pallo oli 10€. Aivan sairasta. Mio tulee elämään rankkaa lapsuutta, koska tämä mamma ei tule ikinä ostamaan vappupalloa vapputorilta, niin kauan kun hinnat ovat tuollaiset. Ostetaan sitten etukäteen vappupallo vaikka tiimarista, jos sellainen on välttämättä saatava!

Kotiin tultuamme niin rupesin väsäämään vappumunkkeja. Elämäni ensimmäisiä itsenäisiä vappumunkkeja. Ja mä pilasin ne :) tai siis ne oli tosi kauniita, mutta sisältä pelkkää taikinaa. Onneksi olin fiksu ja heitin ne uuniin 15 minuutiksi, ja sen jälkeen ne olivat taas syömäkelpoisia. 


Reggie rakastui noihin munkkeihin, sanoi että Ghanassa niillä on samanlaisia, ilman sokeria, joita syödään puuron kanssa aamupalaksi. Eli voisin lyödä vetoa että multa vaaditaan jatkossakin niiden tekoa! Ihanaa kun on mies joka tykkää syödä mun leipomia juttuja <3 Miokin kokkaili jotain omia juttujaan

Ja söi kiviä lattialta

4 kommenttia:

 1. hej munkarna ser ju supergoda ut. nästa gång kan du laga hål i mitten så blir de snabbare färdiga. hur många fick Mio äta????

  VastaaPoista
 2. Kokemuksen kautta voin sanoa että tällaiset pallo munkit ei tahdo kypsyä jos ne ei oo hyvin pieniä. :/ Meillä tehdään aina rengas munkkeja ja ne paistuu sisältäkin oikeen hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. 10e pallo torilta on vielä hei halpa :D yleensä torilla ne on 15e/kpl..
  me ostettiin cittarista, 6.95e ne isot foliopallot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestikko? Ihan sairasta!!

   :)

   Poista