12. toukokuuta 2012

@ Vaasa


 Aamu alkoi näissä merkeissä. 'Herätin' Mion klo 08.30 siinä luulossa että hän heräisi pirteänä uuteen päivään. Vein sen olkkariin ja vaihdoin vaatteet ja koko sinä aikana kun hääräsin Mion kimpussa niin tämä vain kuorsas. Jätin sen sitten siihen nukkumaan, sillä välin kun me muut syötiin aamupalaa ja lastattiin auto lähtökuntoon. 
Mio nukkui melkein koko matkan Hki-Tre ja Tampereella me käytiin syömässä, jolloin Miokin pääsi hieman liikkumaan. Nukahti taas kun startattiin ja avas silmänsä kotipihassa, ei olisi voinut parempaa ajoitusta väsymykselle pyytää :) nukkumisen lahja
 Kun tultiin tänne Jennan ja Peterin luo niin alettiin kirppis projekti. 2 isoa ikea pussia täynnä vauvan vaatteita jotka piti silittää, lajitella ja hinnotella. Huh - meni varmasti 3h, mutta saatiin kaikki vaatteet laitettua myyntikuntoon! Sunnuntaina mulle on varattu pöytä nro 32 suvikirppikseltä. Kaikki vaatteet hinnottelin aika hyvään hintaan 0,20€-8€. 
Huomenna alkaa mun kenkien ja omien vaatteiden lajittelu ja hinnoittelu! Toivottavasti mulla on yhtä hyvät apujoukot kuin tänään :) 

Tanja ja sen uusi poikaystävä Mathias tuli käymään täällä Jennalla, ja tapasinkin Mathiaksen ensimmäistä kertaa. Huomenna olisi tarkoitus mennä Mathiaksen luo syömään, mutta saattaa olla että se siirtyy koska herra täystuholle ei ole hoitajaa, ja en viitsi Mioa ottaa mukaan paikkaan missä olisi tarkoitus aikuisten nauttia olostaan ja rentoutua... 

Nyt mä odotan niin innolla että saan nähdä kaikkia kavereita täällä, käydä lounaalla, kahvilla, shoppailemassa, kirppareilla, uimassa, viettää laatuaikaa äitin kanssa, grillata kavereitten kanssa ja ja ja... saada laatuaikaa itseni kanssa - ilman Mioa.
 

4 kommenttia:

 1. Siis ei voi olla totta, toi eka kuva on niin hyvä, miten voi olla noin hyvät unenlahjat, Kerttu ei ikinä nukkuis noin aamulla/automatkaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä muakin hieman huvitti :) nukkumisen lahja sillä on aina sillon tällöin

   Poista
 2. Säg bara till då du behöver barnvakt - här finns en frivillig!

  VastaaPoista
 3. jee nu fick jag ett nytt foto som jag kan hänga upp på min vägg på arbete!!!!

  VastaaPoista