3. toukokuuta 2012

Rytmejä

Mio heräs tuossa klo 10, eli 2h liian aikasin. Laitoin puuroa ja maitoa tarjolle ja sitten vaatteiden vaihtoon ja takaisin nukkumaan vielä pariksi tunniksi :) 
Reggie alottaa koulun ens maanantaina, joten herätys olisi klo 8. Saattaapi olla että me sitten aikaistetaan Mion nukkumaanmenoaikaa parilla tunnilla, niin että se menee sänkyyn klo 22, herää 7 maissa aamupalalle, hetki leikkiä ja sitten takaisin päiväunille ja saa sitten nukkua vaikka 11-12 asti.
Meidän perheen rytmit herättää aika paljon huvittuneisuutta muissa ja joskus jopa hieman negatiivisa kommentteja saadaan. Mä en vaan jaksa hirveesti välittää, kun kerran me ollaan ilta/yö ihmisiä niin olisi epäluonnollista että Mio menis nukkumaan klo 19.30, kun kukaan ei olisi sen kanssa hereillä klo 7 aamullakaan.

6 kommenttia:

 1. Onpa tutun näkönen puku! ^^ Ihana ku se on päässy käyttöön! Tuo uusi rytmi kuulostas aika samalta ku täällä meillä. Mikali laittaa nukkumaan siinä 21 aikaan, herää klo 8, pistää päikkäreille noin 11 ja herää siinä 13 aikaan... :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, nu fick jag ny backgroundsbild till min dator. Tack Mio:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo! Och titta på benen som e i kors <3

   Poista
 3. Mä oon kateellinen noista teidän rytmeistä. Ihanaa kun on koko perheellä sama rytmi! Itse mielelläni heräisin vasta 10-11 aikaan ja alkuun se onnistuikin vauvan kanssa hyvin. Nyt poika on vaan päättänyt että hän menee klo 19-19.30 nukkumaan ja herää 6-7. Aamu-uniselle äidille hirveän hankalaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Mä oon kuullut kans että jotkut muksut vaan päättää muuttaa rytmiään ja siinä ei sitten vanhemmat hirveesti pysty mitään tekemään. Me varmaan tosiaan joudutaan muuttamaan rytmiä kohta myös, vanhempien toimesta toki :/

   Poista