22. toukokuuta 2012

Leon syntymäpäivä

Rakas Leo täyttää tänään 2 vuotta. Aika on mennyt hurjan nopeasti ja Lexasta on tullut aikuinen mies. Myös Leon ulkonäkö on muuttunut radikaalisti, mustasta harmaaseen.
Muistan Leon ensimmäisistä päivistä sen että oli todella vaikea keksiä sille nimeä, koska se oli niin luonteeton. Käveli vain rauhassa paikasta toiseen ja haisteli ympäristöään. 
Ensimmäisenä yö Leo taisi hieman itkeä, mutta seuraavat yöt meni jo niinkuin kotonaan olisi. Parisen viikkoa taisi kestää että Leon oikea luonne pääsi esille, ja se oli hyvin positiivinen 'yllätys'. Leo on alusta asti ollut oikea hurmuri, ja valloittanut useat sydämmet, niin ulkonäöllään kuin iloisella luonteellaan. Vielä tänäkin päivänä meidät pysäytetään kävelyllä ja ihmiset haluavat tietää mitä rotua se on. Leo ei tekisi pahaa kärpäsellekkään ja on aina ja poikkeuksetta iloinen kaveri.
Mion syntymä ei muuttanut Leossa mitään, vaan hän on edelleen yhtä ihana  ja onnellinen koira kuin aina. Odotan innolla että Mio kasvaa ja Leo saa Miosta parhaimman ystävänsä. 
Voisipa koiralle jollakin tavalla kertoa, kuinka tärkeä tämä on ja kuinka paljon arvostan sitä. Ehkä se tietää?

1 kommentti:

  1. Den var så gullig dendär ringen runt hans nos o dedär vita tassarna. Jeessus va söt han var då. Bra foto!

    VastaaPoista