1. huhtikuuta 2012

Thaimaan tuliaisia


Mun sisko Tanja tuli just parisen päivää sitten Thaimaasta ja toi tullessaan tän ihanan hatun Miolle. Sopii niin hyvin sille, täydellinen tohtisin sanoa! Kuulemma lapsilla pitäisi aina olla hattu päässä, jopa kesäisin helteellä, joten tässä nyt ehdottomasti yksi tuleva kestosuosikki kesälle :) Miettikää mikä Beach Boy :)


Me ollaan tänään käyty Tanjan ja Mion kanssa kirpparilla Kaivarin Kanuunassa, mutta mitään ei löytynyt kellekkään. Ihan hyvä niin, koska meillä oikeestaan on jo kaikki mitä tarvitaan... Niin ja se raha... 

Me parkkerattiin vahingossa vähän väärin auto ja kun tultiin sieltä kirpparilta niin joku keski-ikänen nainen tuli kysymään että miks ollaan laitettu auto siihen. Kysyin että miten niin ja sit tää nainen näytti mulle sen liikennemerkin pienen matkan päässä jossa luki että vain CD autoille. No sanoin että tuo jäi vahingossa huomaamatta multa, mutta sanoin että onneksi ei oltu siinä kauaa(ehkä 10min)... Mutta jättikö tämä vanha kääkkä tätä asiaa tähän? No ei tietenkään, se olisi ollut liian helppoa! Se otti esiin kameran ja otti meistä kuvia :) mä nauroin, koska toihan on ihan hullua! Se seisoi siinä ja napsi meistä kuvia kun mikäkin paparazzi. No me otettiin sitten kans kamerat esiin Tanjan kanssa ja otettiin siitä kans kuvia, ihan vaan hulluuden nimissä... Miksi, oi miksi näitä sattuu mun kohdalle? Mistä näitä mummoja satelee? Eikö niillä ole parempaa tekemistä kuin vahtia toisten parkkeerauksia? Huomauttaa saa mutta toi oli jo vähän liikaa. Kuulemma lähettää ton kuvan Metro lehteen :) Saas nähä päästäänkö etusivulle... Onko teillä muilla hulluja kokemuksia tuntemattomista ihmisistä, jotka ihan röyhkeästi puuttuvat johonkin tekemäänne asiaan? Mun kohdalla näitä on tänä vuonna sattunu kohdalle jo 3... ehkä tämän vuoden kiintiö on nyt täynnä?

Tän tapauksen jälkeen me käytiin syömässä Tanjan kanssa SubWaylla ja ai että oli hyvää. Mä en ole tosi pitkään aikaan käyny subwaylla, joten oli aivan super duper hyvä idea! 

2 kommenttia:

  1. hahahaaa:) sulla on kyllä hyvä tuuri täytyy sanoa! Jollain ihmisillä ei vaan oo elämässä tarpeeks sisältöä joten niiden pitää spice it up sekottamalla muiden päivää:) toisaalta mun mielestä nää 3 mummoa on ollu aika hauskoja tapauksia ja niiden tekemiset on saanu mut hymyilemään sen extra minuutin päivässä:) kiitos heille siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo periaatteessa aika huvittavaa, mutta samalla aika pelottavaa että tollasia ihmisiä on olemassa. Kysyttiin siltä että eikö sillä oo muuta elämää niin se sanoi että ei ole... Siinäpähän tuli vastaus

      Poista