10. huhtikuuta 2012

Mion iho ongelmat

Miolla on ollu tapana raapia pohkeita reippaasti aina kun sillä ei ole housuja jalassa, ja sillä onkin raapimis arpia jalat täynnä, mutta rajoittunut noi raapimiset jalkoihin onneks. 
 No viime yö oli sitten tuskallisen mielenkiintoinen. Mio nukkui hyvin noin 7 asti aamulla, ja kun kävin hakemassa hänet meidän viereen niin tuntui kun sen iho ois ollu muurahaisia täynnä, koska Mio raapi koko kehoaan tosi agressiivisesti eikä saanu nukuttua enää. Otin vaatteet pois ja vaihdoin uuden vaipan, laitoin kunnolla rasvaa ja pitelin Mion käsistä kiinni ettei se raapisi enää. Meni kaikenkaikkiaan tunti noihin touhuihin ja muhun sattui ja riipasi kyllä niin kovasti kun näin miten Mio kärsi. Heti sitten aamulla (klo 11) kun herättiin niin mä lähdin kauppaan ostamaan uudet pesuaineet, joissa ei oo hajusteita eikä muita ylimääräsiä mömmöjä, jos tuo kutina johtuisi vaikka liian voimakkaista hajusteista. 
Muuten Mion iho on ollut tosi hyvän ja jotenkin 'paksun' oloista alusta alkaen. Ei ollenkaan sellasta kuulasta vauvamaista ihoa, vaan kunnon nahka sillä on :) Toivotaan ja rukoillaan ettei sille tule mitään vakavempia iho-ongelmia ja että tämä pulma ratkeaa näillä menetelmillä. Mä olen osani iho ongelmista kärsinyt nuorempana, ja tiedän kuinka inhottavaa se on kun iho on kuin liekeissä. 
 

Meillä oli siis lievästi sanottuna pyykkipäivä... Kaikki Mion vaatteet pesuun uusiksi.  Huomenna jatkuu, kunhan noi tän päivän pyykit ensteks kuivuu.

1 kommentti:

  1. voi ressukkaa!! Toivottavasti noista olis apua !!!Halit Miolle meiltä muilta raapijoilta!

    VastaaPoista