10. huhtikuuta 2012

Lahjoja


Viime viikolla postiluukusta rapsahti pehmoinen paketti, jossa oli nämä tossut, jotka ovat kokoa 20-21 ja ne menevät Miolle nippa nappa. Ihanat, vähän suomi juntti tossut, mutta ihanat :) Mio ei tykänny niin kovaa vaan repi ne jalasta heti ja söi niitä mielummin. Luulen kuitenkin että mä laitan näitä kuitenkin sen jalkoihin aika usein, koska varmasti hyvät nyt kun on kova kävely treeni meneillään. Kiitos Jennalle. (laitoin vähän extrakuvia Jennan pyynnöstä)

Tuo sama pehmoinen paketti sisälsi nämä harmaat sukkikset, jotka sopi täydellisesti Miolle. Kangas tuntui muutenkin tosi hyvältä, eikä sellaiselta joka menee heti nukaksi kun laittaa pesukoneeseen. Viime viikolla Suvi oli Helsingissä käymässä ja antoi Miolle ihanan Marimekon lahjapussin jossa oli tuo ihanan värinen Marimekko t-paita sekä sukat. Kokoa oli t-paidalla 98, joten mietin että pitäskö nuo suosiolla säästää ensi kesään? Ei kai ne vielä silloin oo liian pienet? 


Ihanaa saada lahjoja, varsinkin nyt, kun meillä on taloudellisesti tiukkaa! Kiitos teille siis, Suvi ja Jenna!

4 kommenttia:

 1. Se oli koko 92/98 ja ostin ne marimekosta siks et kestävät varmasti vaikka kaksikin kesää.. :) Jos se paita nyt ihan hirveen pitkä on mion päällä niin en pakota väkivallalla uhaten, mut kokeilkaa nyt ainaki.. Mukava, että sukat maistuu :D -Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai kokeillaan, mut en viitti liian isoa sit pitää kesällä :) ei saa loukkaantua vaikka ei oliskaan vielä tänä kesänä päällä. Toinen vaihtoehto on laittaa toi Miolle tunikaks ja siihen legginsit, voi ihmiset sit rauhassa ihmetellä että onko poika vai tyttö kyseessä

   Poista
 2. Minkäs kokoinen Mio on nyt muuten? Kertulle menee vielä 17-19 kokoinen tossu tai se on juuri nyt napakka kävelyyn. Ja pituutta on siis joku 71cm noin. Mio on kyllä niin letkeän oloinen kaveri että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mio käyttää kokoa 78-86, riippuen niin vaatteista. Kengät tosiaan kokoa 20-21 :) sillä oli jo synnärillä tooosi iso jalka - ja kädet!
   Taitaa olla nyt 76cm pitkä ja painoa olis rontti 11kg.

   Poista