7. huhtikuuta 2012

Kylvän hyvää mieltä kuvilla


Sori blogihiljaisuus. Me ollaan oltu perheen kesken. Ollut tosi kivaa. Käytiin pesemässä auto, kirpparilla, ajelemassa, katottu american idolia, siivottu, syöty hyvää ruokaa... and the list goes on... 

Tänään on pääsiäislauantai, ja ilmeisesti tänään on se trullittelupäivä. Meillä ei ole noita käynyt, mutta olin unohtanut sen muutenkin, ja karkkia ei löydy (muuta kuin jämät fazerin sinisestä). 

Kuvat Miosta on otettu pari päivää sitten ja ne oli niin ihania kaikki joten en osannu päättää että minkä laitan tänne, niin laitoin kaikki. Yhdessä kuvassa näkyy jopa ylähampaat. Ihana lapseni (joka on ruvennut testaamaan meidän vanhempien hermoja)

Mulla on monta postausaihetta postaamatta, mutta en ole jaksanut. En ota stressiä. Ehkä illalla kirjotan. Ehkä huomenna.

4 kommenttia:

 1. Voi kuule, virvonta-päivä oli jo viime sunnuntaina. :D tänään on lanka lauantai, ja huomenna sitten jo ensimmäinen pääsiäispäivä! ^^ Hyvää Pääsiäistä teillekkin!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/4/12 10:59

  Vaasassa virvontapäivä on ollut varmaan eilen, lankalauantaina. Yleensä ruotsinkieliset rannikolla virpoo silloin. Muualla päivä oli tosiaan jo viime sunnuntaina.
  Ihania kuvia Miosta!

  t. Katri

  VastaaPoista
 3. Juuri näin, eli mä olen tottunut siihen että tuolloin lauantaina on virpomispäivä. Se ilmeisesti hieman vaihtelee alueittain...

  VastaaPoista
 4. vilka underbara bilder, va gör du åt Mio då du får honom att skratta sådär???

  VastaaPoista