4. maaliskuuta 2012

Taas vähän Update

Lysähdin nyt koti sohvalle, ensimmäistä kertaa ilman paineita tänä viikonloppuna. Äiti on ollu kylässä ja se on niin ikiliikkuja ja kova tekemään kaikkea että meinaan jäädä jalkoihin. Uskalla oikeen istua alas hyvällä omallatunnolla, ellei sit olla kävelyt 2 tuntia ulkona :) heh heh. Noeivaitiskaan. Me ollaan otettu tosi rennosti. Perjantaina kierrettiin vähän museoita, Suomen kansallismuseo (booriiing) ja sit Kiasma (joka meni kans vähän yli mun ymmärryksen). Miks mä en voi olla semmonen kiinnostunut ja paneutunu näihin kulttuuri/taide asioihin? Haluisin niin kovasti olla kiinnostunu mutta eihän itteensä voi pakottaa, eihä? Yleissivistystä mulle kiitos. 
Museoitten jälkeen käytiin ulkona syömässä.
Lauantaina käveltiin Vekarakirppikselle, mutta myöhästyttiin pari minuuttia, ja meidät käännytettiin ovelta :/ Oma vika - ens kerralla vois tarikistaa noi aukioloajat...
Illalla meillä oli juustojen ilta, ja aii että teki taas hyvää sielulle :)

Nää oli vähän yliarvostettuja. Ilmakuivattua kinkkua ja hunajamelonia. 

Äiti tosiaan tuli torstai iltana Leon kanssa ja oli niin super huvittavaa nähdä kuinka liekeissä Mio oli. Se kiljahteli lattialla ja ryömi pikavauhita Leon perässä, veti karvoista ja nauroi ääneen. Mio on yleensä aika huono nauramaan, mutta torstaina ei nauruja säästelty :) 
 Myös tietenkin Bamsen saa Mion nauramaan tosi helposti. Sen ei tarvii kun katsoa siihen suuntaan niin Mio hekottaa. Mulle taas se ei naura sit millään. Vakava kaveri. Mutta kuitenkin hyvin tyytyväinen vakava lapsi.

Me saatiin trimmattua Leo. Se haisi niin pahalle kun turkki pääsi kasvamaan ja takkuuntumaan. Mä en jaksanu odottaa että Melina leikkais sen ensi viikolla. Meillä kesti varmaan puolitoista tuntia, mutta se oli sen arvoista. Leosta tuli niin kaunis. Ihanaa olla nyt vaan taas perheen kesken. Päästään tavallisen elämän pariin ja meidän 'rutiinit' taas toimintaan. Mio takas omaan huoneeseen ja sillai...


1 kommentti:

 1. Här kommer några kommentarer:
  en ole mikään ikiliikkuja - vi har ju bara suttit på soffan o pratat i 3 dagar!!! (ajaa, vi var ju på museer - men de var nog faktiskt tråkiga - t.o.m. Kansallismuseo, kanske vi inte var tillräckligt intresserade.
  Yleissivistystä - pieni oppitunti saatiin Alias-pelin lomassa....
  Kaikille blogin lukijoille - Mio on maailman tyytyväisin ja ihanin lapsi, tämä on totta! O visst skrattar han ibland.
  Leo ei haise pahalle - koiralle kylläkin. Nu är han så snygg o mjuk i pälsen. Bra foto då han försöker undvika saxen, ha ha, han står alldeles snett.

  VastaaPoista