20. maaliskuuta 2012

Saisinko tilittää?

Tänään taas ottaa vähän pattiin nämä elämän vääryydet, nimittäin HD kanavat. Me ollaan otettu kolmeksi kuukaudeksi Canal + total paketti, joka oli ihan super hyper edullinen. Siinä mainostetaan että tuolla paketilla näkee kaikki parhaimmat jalkapallomatsit ja liigat ja hela faderullan ja niin paljon kaikkea hyvää ja blaa blaa blaa! No nyt sitten kävi ilmi että eipäs näekkään HD kanavia ja tässä tulee syy: 
Meillä on TV jossa on HD ominaisuus ja tuossa uudessa telkkarissa on myös digiboxi sisäänrakennettuna. Jee eli sillä pitäis siis nähdä HD-kanavat, kaiken järjen ja logiikan mukaan, eikö? EI. Väärin! Koska näihin huippufiksuihin telkkareihin ei laiteta korttipaikkaa, vaan se kortinlukija pitää ostaa erikseen ja se maksanee sellaiset 70€. No nyt varmaan ajattelette että no miksi ei käytetä toista digiboxia, joka meillä siis on. No siinä ei ole tuota HD valmiutta, great? I would say so. 
No miksi Canal + ei sitten ole ottanut tälläistä ihanuutta huomioon ja esittää nämä tärkeimmät pelit (joista niin kovasti hehkuttivat mutta ei kuitenkaan viitsinyt mainita sellaista pientä seikkaa että siihen tarvitaan yli tuhannen euron laitteeeeeeeet????) tavallisella kanavalla? NO EI TIETENKÄÄN, sehän olisi silkkaa vääryyttä kuluttajia kohtaan, nimittäin se että me saamme sitä mistä me maksamme?

Joku voi oikeesti miettiä että mä olen vähän neuroottinen näiden valitusten kanssa, mutta kun mua oikeesti raivostuttaa kun yrityksen tekee just niinkun niitä huvittaa ja saavat 'monopolisoida' esimerkiks nyt just tän La Ligan, eli yritän sanoa sen että millään muulla kanavalla ei näytetä kyseistä peliä, ja juuri tämä peli on tietenkin tärkeä Reggielle. Ainut vaihtoehto on siis ostaa Canal + total/urheilu maksaa siitä noin 30€/kk, ostaa taulutelkkari, jossa on HD valmius, shiChing 700€, ostaa joko kortinlukija 70€ tai vaihtoehtoisesti digiboxi jossa on tuo HD valmius shiChing toiset 300-500€ riippuen boksista. Missä on hulluuden raja? Ei vissiin pidä seurata jalkapalloa eihän? Ei vissiin. Voi että kun mua ottaa pattiiiiiin!!! MIKSI OI MIKSI ASIAT OVAT NIIN RAIVOSTUTTAVIA?? Miksi mä en vaan voi olla ZEN näiden asioiden kanssa? Whoosaaaaaaa *hieroo korviaan*!

Jos mä jokukaunipäivävielä pääsen johonkin suureen päättäävää asemaan niin voin luvata että tälläisiin asioihin tulee muutos! 

Katja diktaattoriksi vuonna 2016? WHO IS WITH ME????? 


4 kommenttia:

 1. Du har rätt i vartenda ord!!!! O känner jag dej rätt så ringer du o skäller ut den som sålde Canal + åt er. Gör det!
  Låter så bekant - jag känner nu två som sku passa till diktator!

  VastaaPoista
 2. :) jag sku faktiskt ha lust att ringa. men vet int om jag ids..

  VastaaPoista
 3. ja kuule ei edes riitä että ostaa sen kortinlukijan. Meille ostettiin se plustv:n canal plus total kans 3 kk ja ku teeveessä ei ollut kortinlukijaa mutta oli CI-lukija, niin käytiin ostamassa adapteri joka avulla voi käyttää sitä kortinlukijana. Noh, kuulostaa simppeliltä. Menin sitten prismaan ettimään sitä adapteria, ensinnäkin niitä oli joku 10 erillaista ja enhän minä tiiä niistä mittää, no sitten sain nyittyä myyjää kaveriksi ja tämä erikoismies sitten suositteli sitä joka toistaa hd kavavat, makso jonku around 60 euroa. noh, menin kotiin ja yritettiin saada se toimimaan, mutta eihän se käynykkään niin iisisti. ohjeissa luki että soittaa kanavapaketin tarjoajalle jotta ne voi linkittää sen adapterin. minä soittamaan plus tvlle, ja sieltä kerrotaan että ei, heillä ei ole tämmöinen toiminto käytössä. Sillai että häh? no ei auta ku mennä vaihtamaan laite sellaiseen normaaliin, mutta ei näy hd kanavat... Ei tuu meille canal plussaa enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on jotenki niin uskomatonta. Kuluttajat vaan kyykkyyn...

   Poista