24. maaliskuuta 2012

Lindexin Haalarit

Jennalle teen nyt erillisen jutun näistä haalareista. Jenna rakas siskoni osti nää viime syksynä Miolle, ja ne oli aika ison kokoset silloin. Etsin valokuva viidakosta kuvan jossa Miolla on nää samat haalarit päällä, mutta erona on se että se hukkui niihin. Ne istui nyt kuin... kuin... hanska käteen. Koko on 74 ja nuo on tosi siistit. Lindexiltä ostettu.

(onko joku muuten nähny tätä kuvan kyseistä huivia missään? Mä olen sen johonkin jättänyt ja sille tielle se on jäänyt! Mun ehdoton lemppari! Marimekko/H&M huivi. Ilmottakaa jos se on jonkun nurkkiin jäänyt. Omistaja ikävöi :I )


5 kommenttia:

 1. Hyvin näyttää istuvan:) seisooko mio jo ilman tukee???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo seisoo! Se on nyt paripäivää tehny tota, mut en oo uskaltanu vielä hehkuttaa kun ajattelin että mä kuvittelen vaan :)

   tänään ajattelin tehdä postauksen siitä miten Mio seisoo ihan itse!

   Poista
 2. MONSTERI!! Noi Lindexin vaatteet on meillä Joonan lemppareita kun niissä on MONSTERI :D Kaikkia erivärisiä peruspaitoja löytyy kaapista ja muutamat collarihousut myös kyseisellä MONSTERIlla varustettuna.. Aamulla kun kaivaa MONSTERIT esiin niin tietää ettei pukemisesta tartte sinä aamuna tapella.. eli jatkossa lupaan ostaa lisää MONSTEREITA.. :D Ja äiti tykkää kun ovat niin ihanan ja kirkkaan värisiä (vielä monenkin pesun jälkeen) -Suvi-Monsteri-

  VastaaPoista
 3. Kovana Lindex & Kappahl fanina en malta olla kommentoimatta, että itseasissa tuo on kyllä Kappahlin haalari :) Kaxs-vaatemerkki ja tuo monsterilogo on Kappahlin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos joo! Nyt menee otsikko vaihtoon! Siitä on tosiaan jo jokunen kuukausi kun haalari on ostettu, joten sekoitin kaupat! Kiitos korjauksesta! :)

   Poista