14. maaliskuuta 2012

Leikin asia

 Meillä on nyt kaivettu kaapista tämä ensimmäistä kertaa lelu-vaihtoon. Luulen että tää on alunperin meidän paapan tekemä, jonka meidän iskä sitten on korjaillut ja maalanu uusiksi! Tää on ihana ja se kuuluu ehdottomasti sitten lasten huoneen sisustukseen kun sen saan aikaiseksi :) 

Tämän hevosen Mio sai meidän Bamsenilta lahjaksi ollessaan ehkä 2kk vanha. Lelu on usein jommassa kummassa kädessä pojalla minne hän sitten menikään, joten voin kertoa että suosikista on varmasti kyse. 

 Brion helistin löytyi kirpparilta jonkinaikaa sitten, ja oli pakko ostaa. Löysin uutena samanlaisen helistimen, mutta se oli kokonaan musta, ja aika tylsä. Tämä on myös ehdottomasti yksi suosikeista...
... vaikka edelleenkin olen vähän sitä mieltä että tän ikänen ei paljoa leluista ymmärrä. Ei Mio niin välitä leluista, vaan ylläolevassa kuvassa esimerkiksi meikkipussi on kova hitti tai käsilaukku. Keittiön vetolaatikot ja tiksikone pääsee ehdottomasti myös top-5 listalle kevyesti. Lelut on sitten ehkä sijalla 15. 

Meillä ei pidetä kaikkia leluja esillä kokoaikaa, vaan vaihdellaan ja yleensä kerralla leluja on 5kpl esillä. Mä uskon että jos lapsilla on hirveesti leluja kokoajan, niin niitä ei opi arvostamaan samalla tavalla ja oma huone on rauhaton paikka. Mä aijon pyrkiä siihen että leluja on vain vähän esillä, ja AINA leikin loputtua siivotaan huone tai sitten ennen nukkumaan menoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti