15. maaliskuuta 2012

Imuri-pelko

 Meillä on taas koettu pelkotiloja tänään kun iso paha punainen imuri otettiin esille. Kauhujen kiljuntaa ja hirmuinen itku potku paniikki iski. Loppu se sitten ihan hyvin, Mio kävi omatoimisesti moikkaamassa imuria, mutta siinä tais mennä puolisen tuntia. Toivon sydämmeni pohjasta ettei tästä kehity vakavempaa fobiaa pojalle. 

(huomasitteko Mion tyylikkäät vaatteet?)

8 kommenttia:

 1. meillä kans Leevi pelkäs pienenä mut nykyään se on ihan innoissaan ja huutaa "brrr brrr" kun se näkee imurin :D ja leikkis sillä vaikka koko päivän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää että on muitakin joilla samanlainen pelko ollut! Ei se niin vakavalta vaikuttanu sit enää kun se pääsi alkujännityksestä...

   Poista
  2. Nii tarkotin että hyvä että on joku muu joka päässyt peloistaan iän myötä. Olis nimittäin aika hankalaa jos lapsi olis ihan paniikissa aina imurin nähdessään.

   Poista
 2. meilläkin oli mikali ihan paniikissa aina imurin nähessään, mutta nykyään juoksee luokse, ja tulee imuroimaan kanssa (joka ei muuten helpota toimitusta ollenkaan). :D

  VastaaPoista
 3. juu eiköhän ne siihen totu ku tarpeeks usein kuulee sen äänen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kröh kröh... Pitääpäs ruveta imuroimaan useammin. Toden totta meillä ollaan laiminlyöty siivousta viime aikoina...

   Poista
  2. hehe :D mä oon itte niin siivoushullu et imuri saattaa pöristä muutaman kerranki päivässä! ehkä leevi on sen takia tottunu siihen :D meillä on nykyään ehkä ennemminki kilpailu kumpi SAA imuroida :)

   Poista
  3. Voi olispa mulla samanlaista tarmoa! Oli ennen, mä olin ihan neuroottinen siivouksen kanssa, nykyään en niinkään... Katoin just eilen sohvan alle... huhhuh... toivottavasti Reggie ei huomaa sinne kattoa :)

   Poista