17. maaliskuuta 2012

Hammas-'huoli'Ensimmäinen kuva jossa näkyy hampaita edes vähän!Ilmaisin tänään huoleni äitilleni Mion hampaista. Sillä on nyt siis 2 alhaalla, jotka on siis ihan tunnistettavissa, ja ne on nätisti siinä rivissä. Ylhäällä vasemmalla on yksi hampaan reuna, joka on pelottavan kaukana keski kohdasta :) siis ei niin sivussa että se voisi olla yksi sivuhammas, vaan ihan selvä etuhammas on kyseessä, mutta mietin että mitä jos sille tulee sellanen isompi rako? Mun mielestä sellanen pieni rako on aika imarteleva, varsinkin kun pojan isälläkin on sellainen pienen pieni rako. Ja en nyt puhu mistään tulitikkuaskin kokosesta raosta vaan sellanen nätti pieni, että hammastikulla mahtuu. 
Tiedän myös, että jossain kulttuureissa etuhampaitten välissä oleva rako merkitsee kauneutta ja vaurautta, eli ehkä me sit muutetaan sinne. Nyt jäädään sitten jännittämään että minkälainen hammas-veikko on kyseessä. Komee se silti on, says Mama!

Meitsi on nyt yksinhuoltaja viikonlopun yli kun talon herra lähti sukulaistensa luo Tanskaan. Hyvin me pärjätään kaksistaan, mutta kyllä se tuntuu tuplasti rankemmalta kun saa tehdä kaiken yksin. Muistan siis olla kiitollinen siitä että löytyy elämänkumppani, joka hoitaa puolet (ainakin jossainmäärin) kodin töistä ja vähintään puolet lastenhoidosta kotona ollessaan. Kiitos.

5 kommenttia:

 1. no onpas komia kuva kahdesta hampaasta!!! Så små fötter på fotot där han undersöker skåpet....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jag tyckte också att bilden va sååå gullig me små fötterna!

   Poista
  2. han ser ut som en liten rumpnisse <3

   Poista
 2. Maitohampaat ei kerro mitään siitä, et miten ne pysyvät sit sinne suuhun asettuu. ja on hyvin paljon mahdollista, että toiset hampaat ja kieli työntää hampaat ihan oikeille aloilleen.. älä siitä vielä panikoi :) Mäki yritän olla panikoimatta kun meillä "kouluhampaita" tehdään ja ne kasvaa ihan 1X2 (vaikka maitohampaat on olleet todella nätissä rivissä kaikki..)......
  -Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Mua on tosiaan vähä jännittäny et miten noi asettuu...

   Poista