8. maaliskuuta 2012

Blogaward

Eli minulle suotiin myös tämä ihana blogi-kunnia ja saan kertoa 7 asiaa itsestäni jota et ehkä vielä tiennyt minusta. Tämän jutskan sain Jennin kautta.

1. Kun tulen kotiin riisun yleensä heti housut pois, ja oleilen mielläni joku tunika tai iso t-paita päälläni kotona ollessani. Yleensä vierailioiden ajaksi suostun pukemaan housut jalkaan.

2. En voisi ikinä ikinä ikinä nukkua sukat jalassa. Sukat pitää myös riisua ennen nukkumaan menoa niin että se sukka vedetään varpaista ensin.

3. Olen super kova tekemään valituksia jos en ole tyytyväinen palveluun/tuotteeseen. Mielestäni on typerää joutua maksamaan tuotteesta joka ei toimi/on rikki, tai jos palvelu on huonoa.

4. Syön joskus salaa karkkia Reggieltä. En osaa sanoa miksi, mutta se on mun oma pieni salaisuuteni :) hahah

5. Kun herään yöllä vessaan/juomaan/ihan muuten vaan niin tarkistan aina sähköpostini samalla. Koskaan ei voi tietää että onko tullut jotakin tärkeää

6. Pesen hiukseni nykyään todella harvoin. Max 2 kertaa viikossa, sanotaanko että 5-7päivän välein. Suihkussa käyn joka päivä tietenkin, mutta hiuksiin käytän hiuspuuteria.

7. Rakastan käydä ruokakaupassa. Ostan usein ihan turhia asioista josta johtuen joudun heittämään joskus jotain pois. Tämä on asia jonka haluisin ehdottomasti muuttaa itsessäni.

Heitän tämän blog-awardin nyt eteenpäin seuraaville blogeille: Eppusen Kaapilla, RamSamSaa,
KissMyBlog, Äidinmaitoa,

6 kommenttia:

 1. Va - har du inga sockor på dej då du sover??? Kan man sova utan sockor - I don´t think so!
  Allt annat var bekant. Nr 7 kan du ändra på så att du undviker att gå till butiken hungrig - tro mej - det hjälper!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Förstoss! Int kan man sova me sockor int!!!

   Poista
 2. Tack! Jag tar också alltid av mig byxorna, sen när dörrklockan ringer blir det panik ;)

  Vet du om att det i Hagnäs finns Helsingfors stads svenskt familjecafé? Vi brukar gå dit :)
  http://www.hel.fi/hki/sosv/sv/Verksamhetsenheter/Familjecenter

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack för tipset! Har faktiskt sökt svenska grupper här i Hesa, de finns så lite, o skulle vara jätte roligt om Mio fick höra svenska av andra än bara mej...
   E de altså helt öppet eller e de ett visst gäng som går dit? Har ni varit där på måndagarna, programmet som e för under 1 åringar?

   Poista
 3. Kiitos! Tämän kerkesinkin jo tehdä! :)

  VastaaPoista