5. helmikuuta 2012

Yleisön pyynnöstä. Tänään saimme uuden presidentin nimeltään Sauli Niinistö. Itse äänestin kyllä Pekka Haavistoa, mutta eihän aina voi voittaa, ja tärkeintä kuitenkin että Suomi sai hyvän johtajan, eikä mitään Timo Soinia. Pitää ajatella positiivisesti. Sauli Niinistö on varmasti hyvin pätevä ja hyvä johtaja. Onnea Saulille siis!


 Maria tuli meille vaalivalvojaisiin illalla. Olin ajatellu olla tänään kirjottamatta tänään blogia, mutta tuli vähän viestejä että pitäs saada kuvia, joten tämä on nyt pakon edessä kirjoitettua tekstiä.

Mio sai tänään nyt sen hampaan näkyviin! Pieni valkoinen viiru. Mä tosiaan ehdin jos huolestua että kasvaako Miosta hampaaton nuori mies.

Mio nousi tänään myös ensimmäistä kertaa seisomaan ilman tukea. Se oli huikea hetki! Vain mä todistin tämän edistysaskeleen, joten sitä ei vissiin luokitella vielä viralliseksi. Miolla on ilmeisesti kiire tuon kehityksen kanssa. Jos nyt pitäis veikata, niin luulen että Mio kävelee ennen 11kk ikää. Mio täyttää 3 päivän päästä 8kk.


 Mio syö ruuan sijasta ruokalistaa

Kirppariprojekti jatkuu...

2 kommenttia:

  1. Anonyymi5/2/12 21:45

    Tosi imarteleva kuva toi Kwekun iltajumppa... poikas tulee kiittämään sua vielä vanhempana :DD -Tanja
    P.s. kiva ku kirjotit!

    VastaaPoista
  2. voi raukka mio ku siitä laitetaan nettiiin tollasii pyllistyskuvia. se tulee teininä niin huutaan sulle:)

    VastaaPoista