16. helmikuuta 2012

Vauvakino

Mulla soi herätyskello tänään klo 08.45 koska klo 11.15 alkoi Vauvakino, ja meidän piti ehtiä ajoissa, joten varasin kerrankin kunnolla aikaa. Viime kerrat olen totaalisesti laskelmoinu ajankäytön väärin, ja joutunu juoksemaan bussiin/ratikkaan, vain että voisin siitäkin myöhästyä. Tänään tein siis toisin.
Huvittavaa miten elämä on muuttunu, koska 2 vuotta sitten mä varasin tasan 30min itelleni aikaa valmistautua aamuisin. Nyt ongelma ei ole itsensä valmiiksi laittaminen, vaan se, suostuuko herra M yhteistyöhön. Aamupuuro? Vaipanvaihto ilman potkuja? Tuleeko kakka (lapselle) juuri kun kaikki kamppeet on saatu laitettua päälle? Monta asiaa jotka pitää ottaa huomioon. 


Vauvakinossa näytettiin tällä kertaa elokuva Rautarouva (The Iron Lady), ja se oli mielestäni näkemisen arvoinen, vaikka en jäänytkään loppuun asti. 
Voisin ehdottomasti suositella tuota Vauvakinoa muillekkin äideille! Se on tosi hyvin järjestetty.
Siellä on vaippapisteet, ilmaisia vaippoja, wipesejä, mikrot ruuan lämmitystä varten, leluja lapsille, tuote esittelyjä, ja ehkä kaikista tärkeintä - tilaa! Leffa järjestetään superisossa salissa, joten sinne mahtuu hyvin paljon ihmisiä vauvoineen, sillä kaikki ottavat kuitenkin pari-kolme penkkiä käyttöönsä, joten huippua että Vauvakino järjestetään isossa salissa Tennarissa. 
Vaunut voi jättää heti salin ulkopuolelle, tilavaan aulaan, ja se on ehdottomasti tarpeen, sillä paikka on aina ihan täynnä.
Vauvakinon omille sivuille pääsee tästä.

 
 Rautarouva

 Vaunuparkki Vauvakinossa

 Noin 20min ennen elokuvan loppua näytti poika tällästä naamaa

 Herra känkkäränkkä has left the building.

Leffasta me mentiin kirpparille, ja löydettiin ihania juttuja! Laitan kuvia illalla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti