13. helmikuuta 2012

Nukkumis asiat


Mä en oo hetkeen taas kertonut meidän nukkumisista. Elikkäs jokunen aika sitten siirrettiin Mio omaan huoneeseen ja se oli todellinen menestys tarina, Mio nukkui kevyesti semmosta 10-12 tuntia putkeen. Nyt kun oltiin Vaasassa jouduttiin nukkumaan Mion kanssa samassa huoneessa ja taas tuli huomattua että ei siitä vaan mitään tule. Se on jostain syystä niin herkkä uninen, vaikka me ollaan tietoisesti yritetty alusta asti 'tehdä' Miosta semmonen jokapaikan-nukkuja, joka ei välitä vaikka sen vieressä tanssittais river dancea sen nukkuessa. No toisin kävi! Se herää jokaiseen pieneen ääneen ja jos Mio on omassa huoneessaan nukkumassa, ei sinne voi mennä ellei sitä halua herättää. Mä kritisoin muita äitejä ennen siitä miten HE ITSE aiheuttavat sen että lapsista tulee herkkäunisia. Pyydän anteeksi viisasteluni ja syön sanani, sillä Mio on heräämisen mestari. Ilmeisesti en mäkään aina voi onnistua? 
Nykyään me laitetaan Mio omaan huoneeseen 00-01 aikaan nukkumaan illalla ja se herää ensimmäisen kerran joskus 6-7maissa. Otetaan se viekkuun ja syötän sen, ja sit R vie sen takas omaan sänkyyn. Sen jälkeen Mio nukkuu 11-12 asti, joko omassa sängyssään tai sitten meidän 'välissä'6 kommenttia:

 1. nii ne on lapset erillaisia... Mikali ei oo koskaan välittäny mitä ympärillä tapahtuu, sen jälkeen kun se on nukahtanu. Mutta jos siinä nukahtamis vaiheessa edes hengität liika syvään nii se herää. puuh! Sillon ku mikali nukkuu, huoneessa voi käydä, voi laittaa valot päälle ja käydä sellaista normaalia keskusteluakin eikä se häntä haittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon oppinu että hirveen kovaan ääneen ei kannata kritisoida juttuja mihin ei loppujen lopuks hirveesti pysty ite vaikuttamaan.

   Me ollaan tosiaan reggien kanssa alusta asti yritetty olla mahdollisimman normaaleja kun Mio nukkuu, puhuttu normi äänellä, imuroitu, kuunneltu musiikkia jne. Ja silti tosta on tullu tommonen ongelma tapaus... hohhojaa :)

   Poista
 2. Niinpä, monet sanat saa syödä ennekun itse on kokeillut ! :) Meillä molemmat tytöt just niinku MIO mut nykyään voin mennä ja vaikka siivota niiden huoneen ja kattoo seuravan päivän vaatteet kaapista ku ne nukkuu, että toivoa on vielä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuo asia muuttuu siis myös Mion kohdalla.

   Poista
 3. Kuva näyttää ihan meidän yötouhuilta paitsi, että meillä on vielä tuolla joukossa tipsu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletan että tipsu on koira (?), meillä Leo-koira tyytyy olemaan sängyn alla yöt. Viileää ja pimeetä!

   Poista