30. tammikuuta 2012

Varhainen Vuorovaikutus.

Klikkaa kuvaa!

Suvin otsis saa kyytiä.

Ehkä Miosta tulee ison siivooja?
Yksi tämän päivän ostoksista.
Suvi ja Joona tuli tänään Oulusta aamulla, ja mä olin hereillä klo 6 asti ja vilkuilin kelloa etten varmasti nuku pommiin. Reggie jäi Mion ja Joonan kanssa kotiin ja me mentiin Suvin kanssa lounaalle kiinalaiseen.
Mion nukkumiset on menny nyt viime päivinä ihan ookoo, ei niin hyvin ku sillon aluks, vaan nyt se on nukkunu jotain 8-9 tuntia putkeen, mut siis joo tosi hyvin kuitenkin. Ei voi valittaa. Oli niin hyvä päätös siirtää se omaan huoneeseen. Paras päätös. 
Suvin kanssa juteltu tänään kasvatuksesta ja ajattelinkin että voisin käydä kirjastossa lainaamassa varhaisen vuorovaikutukseen liittyvää kirjallisuutta. Olis mielenkiintosta tietää miten tommonen 8kk ikänen lapsi opetetaan että tv-tasoa vasten saa seistä ja hakata pöytää, mutta tv:seen ei saa koskea. The fine line between the two. 
Mio kakkas äsken housuun ja meillä on tapana Reggien kanssa vaihtaa AINA yhdessä kakkosvaippa, Suvi mulkoili mua siihen malliin että ollaanpas me outoja :) Mut kaksin on aina hauskempaa :D

Lounaalta tullessä käytiin täs vieres olevalla kirpparilla ja mukaan lähti megalöytö: 

Lasten Marimekko tasaraita 0,50€

6 kommenttia:

 1. hienoja löytöjä, vad kostade pulkan? oj oj oj va Joona har vuxit. Genom att var KONSEKVENT o hela tiden förbjuda honom att röra TV:n så lär han nog sej så småningom men det kan ta tid. Var tydlig o bestämd då du förbjuder honom! Ganska snart märker ni att då han gå nära TV:n säger han åt sej själv viftande med ett finger "aj aj inte röra". Barn är kloka men envisa o den egna naturliga nyfikenheten är sååå stark - MÅSTE BARA RÖRA ALLT, MÅSTE BARA SMAKA PÅ ALLT. Int lär de sej annars nåt. Tsemppiä vain teille! Puss på gullevännen MiominMio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulkan kostade 7€ på tarjoustalo.

   Poista
 2. hyvä bambsen !
  Ja joo onpas jo nin koululaisen näkönen Joona! :) Mutt apakko kysyä että meinaaksä pukea tuon pinkki punasen paidan miolle!? Tiedät että mun silmissä siinä ei oo mitään väärin j iloitsen suuresti jos olet samoilla linjoill a;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis todellakin ajon laittaa sen Miolle, ei siinä oo mitään väärää. Plus että ei Mion miehisyyttä noin vain horjuteta :D se on niin äijä :D

   Poista
 3. jag har alltid trott att jag och abbey är enda som byter "the MAIN diapers" tillsammans, men bra och veta att det inte är så! :D det bara går såååå mycket snabbare och lättare när man är två :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp. De e roligare också, o man får ju hjälp av den andra! (O så står vi där o säger "oooohh noo soo much poooo) :D hahaha

   Poista