7. tammikuuta 2012

There is no place like home

Olemme taas kotona. Tunne on sanoinkuvaamaton. Mulla on ollut tosi kiva matka mutta ihan kauhea ikävä Reggietä ja vähän arkeakin. Me tultiin eilen illalla kotiin 9 maissa illalla ja haettiin Leo kotiin Jaanalta. Se oli mun mielestä kasvanu tosi paljon, mutta kyseessä oli ilmeisesti vain karvankasvusta. Leo ei meinannu pysyä housuissaan.

Matka on menny kaikipuolin tosi hyvin, mistään ei voi oikeen valittaa kyllä. Me ollaan oltu terveitä, paitsi tänään mulla on vatsatauti, mutta hyvä niin että saa kotona sairastaa. Ja tää ei oo mitään verrattuna siihen Ghana matkan jälkeiseen cambylobakteeriin. Mio on voinu tosi hyvin koko matkan, ainoastaan vähän ihottumat on vaivannu ja vasen silmä vuotanu mutta ei vakavempaa. On ollu niin kiva matkustaa sen kanssa, en vaihtaisi tätä mihinkään muuhun matkakumppaniin.

Olisin halunnu kirjottaa Keniasta blogia, ja yritinkin mutta netti oli niin hidas kaikkialla, joten olisin istunu siellä nettikahvilassa puolet lomasta. Sitäpaitsi meillä on ollut aika hullu tahti kokoajan, joka päivälle suunnitelmia, menoa ja melskettä.
Oltiin eka 3päivää Nairobissa. Meillä oli asunto Ngong roadin varrella ja siellä oli 3 makuuhuonetta, kylppärit, olkkari ja keittiö. Sit lähdettiin Naivashaan, noin 1h ajomatka. Oltiin Naivashasta 1yö jonka jälkeen lähdettiin Eldorettiin. Eldoretissa asuu Jenna siskon miehen perhe, ja siellä me oltiin vajaa kaks viikkoa. Eldoret oli aika pieni kaupunki, mutta oli tosi kiva nähdä perinteistä afrikkalaista elämää. Lomamatka saa ihan uusia ulottuvuuksia kun asuu paikallisten kanssa :) Miokin on nauttinu täysin siemauksin lämpimästä säästä ja meillä on ollut paljon seuraa. Peterin (siskon mies) kaikki 9 siskoa perheineen kokoontui Eldorettiin lapsuudenkotiin eli meitä oli PALJON.
Eldoretista takas Nairobiin jossa oltiin 3yötä. Nairobista lento Lontooseen jossa oltiin yks yö ja sit Köpiksen kautta Helsinkiin. Vois ajatella että oli rankka kotimatka, MUTTA se oli tosi hyvä että meillä oli 2 välilaskua ja 1yö Lontoossa. 

Matkalla tapahtu niin paljon kaikkea etten edes tiedä että mistä kertoisin, koska jos kertoisin kaiken niin siitä voitas painaa kirja :D. Mio oppi konttaamaan tosi nopeasti! Se on myös oppinut kiljumaan onnesta. Mio myös ujosti paljon alussa kun oli niin paljon ihmisiä, mutta viimeiset päivät meni tosi hyvin ja se ei vierastanu melkeen ollenkaan

tässä nyt kuvia sieltä täältä.
Viimesenä päivänä äiti, isi ja tanja oli kolarissa4 kommenttia:

 1. Voi että ihania kuvia! ^^ Mio on kasvanu tosi paljo! sehän on jo iso poika! <3

  VastaaPoista
 2. oj va kiva att få läsa din blogg igen, härliga foton, jag får ledsamt tillbaka till Kenia.

  VastaaPoista
 3. these are beautiful pictures!

  Looks like you had a fantastic holiday :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes we did have! Kenya was awsome! How was ur trip?

   Poista