25. tammikuuta 2012

Suursyöppö

Meillähän on ollu hieman ongelmia saada tuo herra syömään mitään kiinteitä. Me yritettiin kaikilla eri soseilla, tein ite vaikka mitä sekotuksia ja ostin kaupasta pilttejä, koska joku sanoi mulle että joskus vauvat ei tykkää kotitekoisista soseista. No mikään ei maistunu ja mä rupesin tosissaan jo ahdistumaan. Soitin neuvolaankin, josta sanoivat ottavansa yhteyttä ravintoterapian tiimoilta, mutta eipä ole vielä kuulunut! No jokatapauksessa, nyt se Mio sitten syö. Mutta ei soseita, vaan kaikkea jossa on paloja. Tänään se söi suurella ruokahalulla makaroonia ja tonnikalaa. Eilen lohta ja perunaa, toissapäivänä bataattia, sitäedellisenä italianpataa jne jne. Mielellään semmosia ruokia missä on paljon mausteita. On niin outoa nähdä että se oikeesti tykkää jostain, ja seisoo suu ammollaan mun vieressä ja hermostuu jos mä en lappaa sitä ruokaa tarpeeksi nopeasti. Lyhyt pinna sillä ainakin on. Jos jollain on jotain muita ideoita mitä kannattais pojalle tarjota, niin saa mielellään ehdottaa. Samoin noita mauste asioita saa ehdotella. Ihan chiliä en oo antanu ruuan kanssa, ajattelin että se on vähän extremee vielä tässä vaiheessa.

Vähä täynnä.
Mun sisustus projekti ei oo edennyt mihinkään.

Pretty much looks like this...
Sain eräästä toisesta blogista idean että yhdelle seinälle voisimme maalata liitutaulumaalilla
levyn, joka sitten kiinnitetään yhdelle seinälle oikealle korkeudelle. Luulen että se voisi olla huisia Miolle. Löysin muuten yhden säkkituolin, mutta kuvaa en saanu kopioitua tänne, mutta linkki löytyy tästä: säkkituoli.

De e så roligt att vara jag.

4 kommenttia:

 1. jeee Mio yrttä sanoa että se on iso poika! Mamma pojke som ter lax o mos ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp. sillä on varmaan makumuistoja maha ajoilta kun mamma veti lohta ja perunamuusia jokatoinen päivä... tuttua kamaa.

   Poista
 2. söpöliini Mio!!!

  VastaaPoista
 3. jag har ju hela tiden sagt att don´t worry - pojken kommer att börja äta o MYCKET. De e så gulliga dedär sockorna - han har samma sockor på alla foton!!! ha ha haa

  VastaaPoista