15. tammikuuta 2012

Maksimus laiskimus

Mä ooon ollu niiin laiska tän kirjottamisen kanssa ja äiti saa jonkun hermoromahduksen jos en nyt kirjota joten täältä pesee:

Me ollaa oltu kotona, koska mun maha on ollu sekasin vajaan viikon ja sit on ollu vähän kiireita.

 

Eilen oltiin rättiriehassa. Se on suomalaisten designereitten kirpputori. Elikkäs julkisuuden henkilöt myyvät tavaraa kaappiensa syövereista. En löytänyt mitään ostettavaa. Mielestäni hinnat olivat käytetyille tavaroille hieman liian kalliita joten jätin väliin, mutta kieltämättä oli kyllä hienoja tavaroita. Kenkiä ja laukkuja, koruja ja vaatteita. Oli kauhee ryysis ja ihmisiä oli jonoksi asti. Me oltiin Annin ja Marian kanssa ajoissa joten päästiin livahtamaan ensimmäisten joukossa.

Riehan jälkeen lähettiin forumiin ja mun mukaani tarttui tämän vuoden kolmas talvitakki :). Ostin myös kolmet housut ja yhden ihanan villapaidan jota en todellakaan olisi tarvinnut. Se käy ilmi kun skrollaatte alas sivua ja näätte mun vaatekaapin joka on täysin out of control.


Anni ja Morran

NalaniNämä eläimet adoptoin Miolle Keniasta

Liikaako. Ei toki

Jenni, Jonathan, Neppe ja Nala tuli eilen yöllä Keniasta. Olin odottanut niiden saapumista jo jonkin aikaa, tein perunamuusia ja nakkikastiketta kotiinpaluun kunniaksi. Mentiin nukkumaan neljän maissa koska meillä oli niin mielenkiintoiset keskustelut keittiönpöydän äärellä. Tänään siis väsyttää.

Mitäköhän kertoisin Miosta. Se on tietenkin ihana niinkuin aina. Nyt seisominen on iso hitti. Mikään muu ei kelpaa. Onneks se osaa ite nousta tolpilleen ettei me jouduta sitä nostelemaan kokoajan. Vesipullosta on tullut jonkinmoinen pakkomielle, olen huomannut. Miolla on noin 8 lelua vihreassä kärryssä, mutta muut lelut ei kiinnosta kuin tyhjä puolen litran vesipullo. Huomasin tän piirteen jo Keniassa, mutta nyt kotona tää on ehdottomasti kasvava hitti. Vesipullo vasemmassa kourassa ja eikun menoks.

1 kommentti:

  1. tuolla katseellako Mio meinaa iskeä tyttöjä - varmasti hyvällä menestyksellä. Kiva att Jenni&kumpp kom o hälsa på - ni hann ju inte alls träffas i Nbi. Bravo Katja, mera blogg imorgon eikö???

    VastaaPoista