24. tammikuuta 2012

Löytöjä

Viime yö meni vielä paremmin kuin edellinen yö. Mio nukkui 11,5 tuntia, ja heräsi silloinkin vaan sen takia että me herätettiin se.Uskomatonta.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mion vaatevarastot on pienentynyt viime aikoina niin radikaalisti nopeasta kasvusta johtuen, joten me käytiin tänään kirpparilla. Tein tosi hyviä löytöjä! Me käytiin Akseli kirpparilla Espoossa. Hyvä kirppari. Siisti ja vähän laadukkaampia vaatteita kuin jossain toisissa kirppareilla. Olemmehan sentään Espoon puolella ;) Suosittelen siis lämpimästi. Tässä vaatteet jotka ostin.

Ostin Miolle tämän mummun hautajaisia ajatellen.

Name It:in retro yökkäri

Name It:in body 1,5€
P.o.P käyttämätön huppari 5€
Bogin T-Paita 2€
C&A kauluspaita 2€.


Karvalakki 3€
 

Ja kaikki tämä maksoi 33€ Not bad i would say!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Illalla Saara tuli taas pitkästä aikaa käymään, ja Mio ei näyttänyt parhaita puoliaan, vaan itki ja kontti mun perässä minne ikinä meninkään. Toivottavasti tämä vaihe on ohimenevää.

Kummi-Täti Saara
Illallinen, Colan kera. 

Gullunge

7 kommenttia:

 1. Vastavierailu:) Ihana vauveli (minun näkökulmasta kun vanhin lapsi täyttää kohta kolme) ja kivat löydöt, varsinkin popin huppari!

  VastaaPoista
 2. Välillä löytyy joo tosi tosi hyviä juttuja kirppareilta, tuo kuuluu kyllä siihen kategoriaan :)

  VastaaPoista
 3. Gulleplutten I´m so in love!!! Nu får ni nog komma hit snart. Can´t wait. Fina kläder! Nu har Mio två supersnygga mössor - en med öron, en med "skinn".

  VastaaPoista
 4. Ompas söpö pikku herra! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hän on rakkauspullani.

   Poista