15. joulukuuta 2011

Ei menny niinku strömsössä

Tänään palattiin meidän painajais-perhe lomalta. Ensinnäkin niin mun odotukset oli AIVAN liian korkealla. Heti kun astuttiin laivaan niin alkoi armoton pahoinvointi. Maattiin sängyssä ja oltiin vaan hiljaa koska oli niin huono olo. Raahauduttiin syömään buffettiin ja se oli ihan ok, paitsi että oli niin paha olla että ei oikein pystyny nauttimaan ruuasta. Reggie oksensi koko yön. Nukuttiin noin 3h.

Shoppailu oli kivaa, mutta aikaa olis saanu olla enemmän. Pakko mainita että mielestäni ruotsalaisilla äideillä on hienompi tyyli kuin keskiverto suomalaisella. Ajattelen myös että sielä oltiin hyvin hyvin ystävällisiä, verrattuna suomalaisiin esim. asiakaspalvelussa. Tulee hyvä mieli käydä paikassa jossa ihmiset on suurimmaksi hyväntuulisia ja niin mukavia. Meillä taitaa olla jotain opittavaa naapureiltamme...Mio oli mukana hengessä koko matkan, paitsi ihan lopusta hän hieman tylsistyi ja päätti huutaa rattaissa.

Takastullessa me otettiin pahoinvointi lääkettä ja se auttoi ainakin mua. Reggie oli taas tosi huonossa kunnossa ja makas vaan koko illan, yön ja aamun sängyssä. Mulle nousi kuume joskus 12 maissa yöllä ja oletan että kyseessä on taas rintatulehdus. Mio oli kyllä ainut joka nautti matkasta täysin siemauksin, ja nukkui paremmin kun yleensä, varmaan sellanen sopiva keinuva tollaselle pienelle.

Kaikenkaikkiaan sellanen aika huono olo vieläkin. Huone pyörii ja oon ihan epätasapainossa. 

Nyt tuntuu hyvältä olla kotona, oon vaan ottanu iisisti tänään, pesty pyykkiä ja Reggie laitto ruokaa. 

Mamma, var e gurkan?Aamupalaa ja Aamupahoinvointia saman pöydän äärellä


ei niin tyylikäs suomalainen turisti. pitää ruveta panostamaanMio oppi laivalla liikkumaan eteenpäin aika rutkasti, koska kun tultiin kotia ja laitoin sen lattialle niin se lähti liikkeelle ja nopeasti. Meni n.30sec ja ihmettelin että missä se oli niin se löyty suihkusta, Mio oli löytäny meidän shampoo purkit. Tästä se lähtee. Huomaa vaarallinen partaterä kuvassa.

Ainut turvallinen paikka, kaltereitten takana.

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! :) voi että mä odotan et näen Kwekun <3
  -Tanja

  VastaaPoista
 2. jo - nu får du börja vara försiktig o ställa undan ALLT farligt. I övermorgon ses vi - jag har börjat räkna timmarna...
  Gurkfoto e bra:)
  Hittade du nå solglasögon åt Mio?

  VastaaPoista