22. marraskuuta 2011

PottaHymyilevä Leo

Me ollaan varattu Miolle nyt parturi aika. 1.12 lähtee pojalta tukka. Ajattelin että sheivaamalla tukan tasaseksi, niin se kasvaa sitten kahta komeampana takaisin. Saa nähä toimiiko... Meidän mammaryhmässä on Vietnamilais/kiinalainen mamma joka kertoi että ne sheivaa aina vauvojen päät, ja usein jotta, tukka kasvaisi "vahvemmin" takaisin. Kerron sitten että toimiiko. Myönnän että jos Mio olisi tyttö niin me ei varmaan sheivattais, mutta ei oo niin väliä kun kyseessä on poika.

 Tästä uudesta blogista voisin kertoa sen verran että inspiraatio tuli Jenniltä joka sanoi mulle jonkin aikaa sitten että mun blogin nimi pitäis olla Mio Poikani Mio. Nyt asia on hautunu jonkin aikaa ja ajateltiin Reggien kanssa tää toteuttaa. Reggie (ja Jenna) sanoi kans että mun pitää muokata kaikki kuvat jota tänne laitan ettei ne vie liikaa tilaa, joten tästä lähtien kuvia tulee ehkä vähän vähemmän, mutta laadultaan parempia. Tänään kuvia on näin vähän koska ollaan melkolailla oltu kotona ja harjoteltu kuvanmuokkausta :)

Mio oli tänään ekaa kertaa potalla. Tulos oli melko laiha, mutta ainakin yritettiin se 3 kertaa. Tokalla kerralla Mio päätti kakata 2 minuuttia sen jälkeen kun uusi vaippa, sukkikset ja housut oli päällä :) eikait siinä mitään! Huomenna uusi yritys.


Epäonnistunut yritys
Mio heilui itsensä sängyn alle

3 kommenttia:

  1. Onko Miolla jotain mitä shave off? :) Keniassa tekee samoin. Ne ajaa päät kaljuiksi vissiin vuoden ikäisinä(?) että kasvais tuuheempi tukka ja nopeempaa. Mutta meijän tytöillä on kyl ihan kivasti tukkaa vaikkei oo sheivattu! Mut testaa vaa mäki haluun tietää onko siinä perää ! Like ur new blog , well done R !

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi! Ihanat kuvat ;)

    VastaaPoista
  3. lycka till med pott-träningen, kan nog ta några månader/år innan han fattar vad han gör på pottan. Leo is my favorite dog!

    VastaaPoista