6. marraskuuta 2011

Sushi

 Me oltiin eilen Mion kanssa viettämässä tyttöjen iltaa Tang Dynastyssa ja syötiin taas sushia, nam nam. Jenna tulee tiistaina ja sovittiin että me mennään sinne kans taas syömään, eli ilmeisesti uus vakkari paikka :D

Ei meille hirveesti muuta uutta kuulu... Mä kävin ostamassa Miolle vauvan kaurapuuroa, joka on muuten aivan sairaan kallista verrattuna normi kaurapuuroon, ja päätin että nyt kokeillaan sitä syöttää 2 kertaa päivässä, aamulla ja illalla. Ekat 3 kertaa meni penkin alle, mutta nyt eilen ja tänään se nieli sitä ehkä yhteensä lusikallisen, edistystä!!

Mio on viihdyttänyt mua tänään yhden kokonaisen tunnin superhuudolla. Se alkoi hiljaa hiipien ja yltyi paniikinomaiseksi karjunnaksi. Pienestä ihmisesti lähtee paljon ääntä voin kertoa. Yritin eri keinoin saada Mio rauhottumaan mutta se vaan yllytti sitä :) Kivaa oli! Lopuks sidoin sen rattaisiin ja peitin sen peitolla ja vedin niitä eestaas niin nopeasti kun käsistä lähtee ja Mio nukahti alle minutissa. Se nukkui tunnin ja heräs aivan niinkuin mitään ei olis tapahtunu.
Tuli tuosta vaunusta mieleen: mä oon laittanu äitin ja isin ostaman lampaantaljan vaunuihin ja nyt aina kun nostan Mion vaunuista niin se haisee ihan lampaalle :D

Tänään oltiin Leon kanssa aamulla kirpparilla ja tehtiin LÖYTÖ! Keinu Miolle ja se makso vaan 3€! Nyt pitää vaan keksiä miten saisin sen kiinnitettyä oven karmeihin. Siinä on siis ne narut ja sellaset muovi pidikkeet, mutta pitää kuitenkin ite hankkia jonkinlaiset koukut millä sen saa kiinnitettyä oikein. Lisäsin kuvan tänne siitä keinusta.


Can i Haz some food?Mio noin klo 3 yöllä, keskustelee pimeässä itsensä kanssa ja nukahtaa uudelleen 3min päästä.

Dehör e min, så du bara vet!

3€

Äiti on jankuttanu kauan jo että mun pitää laittaa joku video Miosta, niin tässä se nyt tulee.

5 kommenttia:

 1. ihana poika!

  VastaaPoista
 2. Hahaha... niiii paras toi kwekun tanssi :DD Kunnon naurut heti aamuun!! T: Tanja-täti

  VastaaPoista
 3. gullevännen Mio!

  VastaaPoista
 4. Jee hyvä keinu ku on noin korkee selkänojakin!
  Ihana video !

  VastaaPoista