17. marraskuuta 2011

Turhuus

Not so bad after all!

Maria
Kaikkea pitää maistaa 3 kertaa.Saara tuli kylään

Eilen oltin Mion kanssa tapaamassa Karelia pitkästä aikaa. Se on muuttanu tähän meidän lähelle, joten nyt varmaan tapaillaan vähän useammin. Oltiin lounaalla Cantina Westissä, ja hyvää oli. Mio nukkui läpi  lounaan ja heräsi täydellisellä ajoituksella juuri kun oltiin lähdössä. Lounaalta me lähettiin Mion kanssa Vekarakirpparille ettimään yökkäreitä Miolle, sen kaikki 68-74 koon yökkärit rupee olemaan vähän tiukkoja joten ajattelin mennä tekemään löytöjä. En kuitenkaan löytäny yöpukuja, mutta talvihaalarin kyllä, koko 86 ja se maksoi vaan 8€. Beige vakosametti haalari :) uusretro.

Lounaan jälkeen tultiin kotia ja mä rupesin kokkailemaan sillä Maria tuli illalla käymään. Tein possun sisäfilettä ja uunikasviksia. Jälkkäriksi hedelmäsalaattia ja kermavaahtoa. Nams! Possu oli iso pettymys kylläkin, mutta oli pakko tehdä kun kerrankin saa.
Tänään ollaan otettu iisisti. Oltiin 2h ulkona Leon kanssa, koirapuistossa. Tavattiin Alisaa ja tyttöjä. Sovittiin että jos järjestetään joulujuhlat meille niin Alisa saa tulla meille joulunviettoon. Oon ajatellu ottaa joulun omaksi tänä vuonna. Tehdä ite ruuat ja tehdä kodista jouluisan, kohtuuden rajoissa :)

Saara oli täällä tänään ja tein ekaa kertaa ruokaa Soijarouheesta. Mä vannon että eroa jauhelihaan ei kertakaikkiaan ole. En maistanu eroa + että se on terveellisempää + halvempaa ja tosiaan maku on aivan sama kuin lihassa. Tästä tulee nyt uus juttu meidän keittiössä!

Huomenna Reggien pitäisi tulla kotia. Kokemuksella voin sanoa että tuskimpa tulee... Aina on jokin asia esteenä, joten en pidä odotuksia liian korkealla tällä kertaa niin ei tarvii pettyä sitten. Myös Bamsen tulee Helsinkiin huomenna 3h pikaavisiitille. Mennään Mion kanssa lentokentälle aamulla ja sieltä sitten Jumpoon Bamsenin kanssa. Äitillä on siis 4h välilasku Helsingissä, kun se menee moikkaamaan Jennaa Osloon. Jei!

Tulipas taas kirjotettua kaikkea ei niin tärkeetä... Miosta sen verran voisin sanoa että en malta odottaa että se lähtee liikkeelle. On melkoisen rasittavaa kun se kitisee kokoajan koska ei pääse eteenpäin. Ja siis kun mikään ei auta. No ei tässä enää kauaa mee niin saadaan kaikki taas olla tyytyväisiä.

Saattaa olla että mä olen ehkä vähän puolueellinen, mutta katoin Mio tänään pitkään ja sain ajatuksen että kylläpä on kaunis lapsi. Siis täydellinen iho, kaunis hymy, ilmekkäät kasvot ja kaikinpuolin täydellinen, en keksi mitään huonoa tästä rakkauspallosta. Tulee semmonen onnistumisen fiilis että "mäkö ton tein?"... Joo, mä oon ilmeisesti aika hyvä tekemään lapsia. GO ME!

1 kommentti:

  1. Det gör riktigt ont i hjärteroten då jag ser Mios foton. Han är otroligt söt. Ja mä en ole puolueellinen!!!

    VastaaPoista