12. marraskuuta 2011

Musiikkimies-Mio

Kaikkien älsklingsbulleMio ja Jenna testaa uutta sohvaammeOstin Miolle ensimmäisen lahjan. Musiikkisetin.

Mio rakastaa musiikkia. Jos sillä on huolia niin ne katoaa kun musiikki soi. Ajattelin että voisin vahvistaa tätä piirrettä ostamalla vähän soittimia :) nojoo, Lidlissä oli tarjouksessa lasten musiikkisetti, joten pitihän mun ostaa. Mio tykkää.

Jenna lähti tänään takas Norjaan. On ollu tosi kiva kun se on ollu täällä, vaikka 2 päivää on niin lyhyt aika. Se on aina sama juttu, ei ehdi oikeesti kunnolla viettämään aikaa vaan päivät vaan hurahtaa kun on niin paljon mitä haluaa tehdä. Maximoida sitä yhteistä aikaa.

Tänään oli aika älytön päivä. Me mentiin verkkokaupan avajaisiin, ja jonotettiin ainakin 2h ulkona. Mentiin sinne katsomaan olisko niillä hyviä tarjouksia telkkareista. Nojoo, oli varmaan mutta ne ei oo kirjottanu hintoja mihinkään. Kyseltiin parilta myyjältä ja saatiin vastaukseks että "meillä ei oo hintoja vielä täällä myymälässä, mutta netistä voit tarkistaa tuotteitten hinnat" ööö, siis anteeks mitä? Siis mä tuun kauppaan, mutta sielä ei oo hintoja? Kierrettiin vielä varmuuden vuoks muita osastoja sielä verkkokaupassa, ja missään tuotteissa ei ollu hintoja. Me lähettiin vetään sieltä ja vähän äkkiä! Raivostuttavaa! Total madness. Mentiin sitten Reggien ja Mion kanssa itikseen ja katottiin niitä taulutelkkareita, ja ostettiin sellainen supermega iso TV. Se on "50. I know, its rediculous. Mutta kun kerran Reggie niin kauan on puhunu isosta telkkarista, ja se EI ollu niin kallis niin ajateltiin että ostetaan nyt sitten. Ihanaa, nyt olkkari saadaan hyvän nököseks ja sielä voi viettää monet leffa-illat isollakin porukalla, sillä meidän uusi sohva tuli torstaina. Iso hymy.

1 kommentti:

  1. 50", låter great - Mio tykkää varmasti!!! Instrumenten är säkert kiva för honom.

    VastaaPoista