1. marraskuuta 2011

Mio kääntyy

Mio osaa nyt kääntyä mahallaan ympäri. Jos laitan hänet makaamaan omaan pinnasänkyyn niin se kääntyy kokonaan ympäri ja takaisin. Siks luulen että se rupeaa kohta liikkumaan eteenpäin ja taaksepäin koska tuo kääntyminen ei ole mikään vahinko, vaan se painaa kroppansa ylös käsillään ja vetää ittensä kääntymään, ja vielä nopeeta kaiken lisäks.

Viikonloppu tuli ja meni. Oli oikein kivaa, käytiin ihan perheenä ulkona syömässä, se oli ihanaa ja sit tultiin kotiin kattomaan leffaa. Tätä pitäis tehdä useammin, varsinkin kun Miokin on niin kiltisti aina minne vaan mennään. Sunnuntai meni kotona koska me oltiin Reggien kanssa molemmat vähän kipeinä, kurkkua särki mutta onneks se meni ohi nopeesti. Sunnuntaina tehtiin Ghanalaista ruokaa ja tuli ihan meidän Ghana matka mieleen :)

Eilen Jenna oli ohikulkumatkalla ja me käytiin syömässä Kiinalaista/Thaimaalaista/Sushi buffettia. Oli niiiiiiin hyvää, mä oon koukussa Sushiin, se on niinku huume jota ei saa mielestä pois... Aina kun mulla on nälkä niin ajattelen Sushia.


Ghana ruokaAuntie-Jenna

Sushi & MakiOmm Omm

Mion silmä rääppää niin paljon että toinen silmä liimantu kiinni, ja Mamma ottaa tietenkin valokuvan :D

First i was like...

But then i LOL :)


Daddy has started the brain washing Tänään ollaan oltu taas Ikeassa, ajattelin että ostaisin Miolle potan ja totuttelisin sen siihen nyt jo pikkuhiljaa, ettei sitten 2vuotiaana tule ihan yllätyksenä koko potta-homma... Ajattelin Jennin ohjeistuksen mukaan "istuttaa" Mioa siinä aina sen herättyä, ruokailun jälkeen ja ennen nukkumaan menoa.

Tämä saattaa olla viimeinen julkaisuni blogissa, sillä mulla on huomenna taas hammaslääkäri ja ehkä mä kuolen...

2 kommenttia:

  1. aaaawww...niin søpø mio!! bloggaa sit hammaslaakarikaynnista et miten meni!

    VastaaPoista
  2. tack o lov så får du fortsätta att skriva blogg, ha ha haaa.
    bästa foto i R:s famn - Mio vill också ha!!!!

    VastaaPoista