19. marraskuuta 2011

Mio Mainio

Mio saattaa repiä Leo tosi kovaa turkista, ja Leo ei sano mitään. Eilen ekaa kertaa Leo kiljas ja irrotin tietenkin Mion käpälät Leon turkista.

Näin kovaa ottaa päähän kun ei pääse eteenpäin!

Ja 2 sekuntia myöhemmin...

Bamse tuli kylään <3Snö of sweden
Bling Bling

Oli niin hyvää sushia.

Hyvä ruoka - parempi mieli

Suvi tuli illalla käymään

Mio Konttaa
Reggie tuli sittenkin eilen kotiin ja olin hyvin positiivisesti yllättynyt :D on tosi kiva olla välillä yksin, mutta sitten kun saa toisen kotia niin osaa arvostaa enemmän yhteistäkin aikaa. Ja sitäpaitsi nyt mä pääsen Leon kanssa ulos pitemmille lenkeille!

Eilen Bamsen oli tosiaan Helsingissä ja me oltiin pari tuntia Jumbossa. Käytiin syömässä ja ostin parit sukkikset Miolle. Ei sen kummempaa. Äiti taitaa olla melko hullaantunut pikku Mioon. Tultiin kotiin ja Suvi tuli hetkeksi tervehtimään Mioa. Mä tein superhyvää ruokaa, uuniperunaa katkarapumössöä ja patonkia. Mums! Ja tänään Lohta ja uuniperunaa, sekin oli tosi jees.

Mio on vissiin vähän kipeenä tai jotain, en oo varma mutta se on oksentanu tänään melko voimakkaasti 2 kertaa. Ei siis mitään perus puklaamista vaan oikein oksentanu. Nyt pitää vaan seurata ettei se jatku. Miosta ei tosin huomaa mitään, se on samanlainen kun aina.

Me kuunnellaan lauantai illan kunniaksi musiikkia (Andrea Boccelli - Vivo per Lei ;) ) ja Mio tanssii lattialla hymysuin. Kohta katotaan Happy Feet animaatio leffa, tosin enemmän mun ilokseni kuin Mion.

2 kommenttia:

  1. ta nu o censurera lite foton - bort me foto av mej. Mio är mitt favoritbarnbarn for sure!!!

    VastaaPoista
  2. En sån härlig bild på bamsen och Mio ! Ei mee kauaa niin se konttii jo !

    VastaaPoista