15. marraskuuta 2011

Olohuone

Meidän olkkari rupeaa nyt näyttämään olkkarilta, saatiin se telkkari tänään ja siirrettiin tietokone pöytä takas makuuhuoneesta olkkariin, joten nyt täällä voi taas oleilla. Mio on huutanut koko päivän ku me ollaan järjestetty Reggien kanssa tätä kämppää ja siivottu, ja Mio jääny vähän vähemmälle huomiolle. Mio on Muutenkin ollu viime päivinä vähän "gnellig"(valittaa), vaikka sen eteen laittaa leluja ja Leo yrittää viihdyttää niin se pitää mekkalaa... Saattaahan olla että se vaan pitää omasta äänestään :)
Nyt se on ruvennu tosissaan yrittämään konttausta. Se nousee polvien ja käsien varaan ja pomppii eteenpäin. Mulla on yks video jonka laitan tän postauksen loppuun.

Nii ja Reggie lähti tänään Tanskaan käymään perheensä luo. Ei viivy kauaa, mutta mälsäähän se silti on että se lähti. Yritän kuitenin kääntää tän positiiviseks ja ajattelen että saan tehdä mitä tahansa ruokaa haluan, joten tänään tein Lohta ja perunoita ja huomenna teen possun sisäfilettä ja perunamuusia! Reggie on vähä kranttu ruokien suhteen joten harvoin tulee tehtyä sellasta ruokaa jota se ei halua syödä.

Eilen oltiin Mion kanssa Sallalla viettämässä tyttöjen iltaa. Vain Marju ja mä ilmestyttiin paikalle, vaikka tarkotus oli että meitä olis ollu enemmän.

Tänään mulla oli viimeinen Hammaslääkärikäynti ja olin niin COOL koko sen ajan kun sielä piinapenkissä istuin, ja lähdin hymysuin.1.

2.

3.

Marjun ja Mion ensitapaaminen
9 kommenttia:

 1. Yks viikko nii tuo konttii IHA varmasti.. :D

  VastaaPoista
 2. Joo mä luulen kans! Kaikki menee niin nopeeta!! -Katja

  VastaaPoista
 3. voi ku on ihana! Mio oppii niin äkkiä! ^^ mikali oli paljo vanhempi ennenku se alko konttaamaan!

  VastaaPoista
 4. Muistakko Lydia et millon se alotti konttaamaan?

  VastaaPoista
 5. Gullevännen, härlig filmsnutt, han har vuxit såå mycket sen jag sist såg honom. Mio gnäller säkert för att han inte slipper framåt ännu. Nästa vecka sticker han iväg på upptäcksfärd runt om i huset. Härligt:)

  VastaaPoista
 6. <3 rakastan tätä blogia

  VastaaPoista
 7. GO mio Go ! Pian sen arki ei oo enää niin rauhallista kun herra tutkimusmatkailjia lähtee matkalleen !:D

  VastaaPoista
 8. Vahan se on edistyny paljon siita kun olin teilla vaan viikko sitten!! vau!!! yks bloggaaja kirjotti etta sen vauva muuttui kitisijasta auringonpaisteeks HETI kun se oppi liikkumaan! eli varmaan sama miolla!

  VastaaPoista