25. lokakuuta 2011

Rutiinit rullaamaan

Ihanaa olla taas kotona, rutiinit rullaa ja saan taas olla Lexan kanssa lenkillä. Reggie tietenkin tykkää kun saa viettaa aikaa Mion kanssa ja nauttia sen ihanasta läsnäolostaan :) Leokin taitaa olla onnellinen kun pääsee taas koirapuistoon melkein päivittäin juoksentelemaan muiden koirien kanssa. 

Me joudutaan toden näköisesti perumaan meidän Kenian matka suunnitelmat, Keniassa on viime aikoina ollut rauhatonta Somalian tilanteen takia ja siksi saattaa olla että me jätetään matka sikseen. Siellä on ollu sieppauksia ja eilen sielä räjähti 2 kertaa, 1 ihminen kuoli ja monia loukkaantui. Jos olisin yksin niin lähtisin aika varmasi, mutta pitää ajatella Mion parasta. Myös Reggie on ajatusta vastaan, and i cant blame him. Nyt ois vaan tarve saada 900€ matkalippu takaisin jollakin tapaa...

Eilen maantaina oltiin vain kotosalla koko konkkaronkka, Saara kävi moikkaamassa mutta muuten oltiin vaan. Siivoilin, pesin pyykkiä, kävin Leon kanssa ulkona jne. Tänään olen ollut kaupungilla Danin ja Fridan kanssa, ne on samassa englannin kielisessä mammaryhmässä ja meistä on tullut hyviä ystäviä aika nopeasti. Dani on 25, puoliksi suomalainen ja puoliksi Libanonilainen (vai miten tuo nyt taipuukaan :D hahah) ja hänen tyttärensä Frida on 5,5kk vanha. 

Mio on ruvennut ilmeisesti vierastamaan, koska eilen kun Saara oli meillä niin se vaan tujotti Saaraa, varmaan tunnin, silmäkään ei värähtänyt. Ja tänään se teki saman Danille. Se vaan tujotti Dania intensiivisesti hymyilemättä. Vakava kaveri. 

Saara yrittää lämmitellä välejä

Mio eilen yöllä klo 02:30, täysin hereillä


Mion tujotus

Dani ja FridaHi Gals!

Lisää kuvateksti

2 kommenttia:

  1. my sweetheart mio!

    VastaaPoista
  2. Voi ku Mio on kasvanu! ^^ Millon nähään?

    VastaaPoista