18. lokakuuta 2011

Fynd

Me ollaan tehty vaikka mitä! Oltiin lauantaina kirpparilla ja tein FYND (löytö)! Bumbo istuimen Miolle! Se on ollut suuri menestys ja kovassa käytössä siitä asti. Mio saa vihdoin istua niinkuin me tavalliset ihmiset, ja nostan sen Bumbon ruokapöydälle kun syödään jotta se näkee miten syödään ja toivottavasti jonakin päivänä Mio oivaltaa itse miten ruokaa syödään, toivotaan parasta :)
Kirpparin jälkeen me mentiin mökille. Saunottiin ja syötiin, äiti kävi uimassa, mä en voinu koska olisin kuollut kylmyyteen ja pimeyteen, vesi näytti ihan kuolemalta pimeessä. Vesi oli jotain -50 astetta varmaan.
Me tehtiin mökillä Miolle pieni laatikko jossa sen oli tarkoitus nukkua, ja se nukkuikin ekat 3h, mutta sit riitti ja piti päästä mamman viereen, eipä mua haitannu paitsi että oli vähän ahdasta nukkua 80cm kokosessa sängyssä ton potkivan möllikän kanssa.
Eilen sunnuntaina käytiin Mion ja Peterin kanssa kirkossa ja tavattiin muita Kenialaisia, ja kirkon jälkeen mentiin Megin ja Peten luo. Oli niin kiva tavata Simonin tyttö Brianna, se on 8kk ja niin söpö kans. Kaikki jotka oli Megin ja Peten luona oli sitä mieltä että Mio on maailman kiltein ja tyytyväisin lapsi, ja me tietenkin lähdettiin ennenkuin Mio todisti puheet vääriksi :O Kotiin tänne Peterin luokse tultua niin se oli aika kärttynen.
Tänään käytiin Bamsenin ja Tanjan kanssa Frida-Serkun luona Nykarlebyssä. Fridalla on kaks tyttöä,, Ellen ja Nadja. Mio tapasi siis pikkuserkkujaan.


Godmorgon Mamma!The Bumbo!
Mio TykkääLeo vahtii

Huisku <3

Niin kauniita maisemia mökillä

Leo on löytänyt syksynEster

Remmy ja Brianna

Briannan vanhemman

mumsfilibabbaRace

Grace

Mio on löytänyt jalkansa ja se pitää tietenkin laittaa suuhun

Nadja


Ellen, Frida, Tanja, Mio ja Nadja

5 kommenttia:

 1. jee jee!!! niin paljon kuvii ja silti olisin voinu kattella enemmänkin! ihanaa että teil on kivaa peterin luona. mä haluisin kans olla siel teijän kanssa! epistä...ja nyt sä lähet just ku mä tuun...

  VastaaPoista
 2. Jenna, ehkä se on ihan positiivista että lähetään niin saatte olla petterin kanssa ihan kahestaan. Sun pitää tulla helsinkiin MILLON TAHANSA!

  VastaaPoista
 3. vilket bildregn :) lovely

  VastaaPoista
 4. äääk tulukaa jo takas helsinkiin, mää halluun nähä teijät! t:saara

  VastaaPoista
 5. auntie-jenna20/10/11 09:23

  no arvaa tulisinko mutta KOKO marraskuu on buukattu täyteen työvuoroja joten en taida ehtiä!! vaikka niin kovaa haluisinki. MUUTTAKAA VAASAAN, sillä tästä dilemmasta päästään!

  VastaaPoista