2. syyskuuta 2011

Vaasa

Pahoitteluni! En oo kirjottanut 3 päivään tänne mitään, syyksi kerron että ensinnä me ei tehty mitään erikoista eli en ottanut valokuvia ja sit me tehtiin niin paljon kaikkea etten ehtiny kirjottaa :D No  nyt jokatapauksessa tulee kuvia ja kertomuksia :)

Eli me ollaan nyt koko perhe Vaasassa :) Mun on ollut tarkoitus tulla Vaasaan jo kauan, mutta asia vahvistui vasta pari päivää ennen tänne tuloa. Sain vuokra auton meidän sedältä, ja Reggie päätti lähteä mukaan koska se ei halua että ajan yksin niin pitkän matkan. Loppujen lopuksi se ajoi koko matkan :) oon huomannut että musta on tullut oikea nössö Mion saannin jälkeen. En uskalla enää ajaa yhtä "holtittomasti" kuin ennen, vaan ajan alinopeutta ja muutenkin ärsyttävän varovaisesti. Thanks Mio!
Me tultiin eilen illalla ja Reggie lähtee Helsinkiin huomenna lauantaina. Tosi kiva että se tuli tänne! Ite ajattelin jäädä ainakin kahdeksi (?) viikoksi.

Mulla oli hammaslääkäri tiistaina... aivan kamalaa! Multa poistetaan kaks viisaudenhammasta 21päivä ja mä oon nyt jo ihan kauhusta kankeana! Mun pitää psyykata itteni tähän tapahtumaan, ja siltikin itken varmaan silmät päästäni kun sinne menen... mitenköhän mä pääsen tästä pelosta?
Mulla on kans suuhygienistiaika ensi kuussa ja varasin ajan sillai ovelasti, että Miolla on neuvola samaan aikaan, että Reggie "joutuu" viemään sen sinne :) lähinnä sen takia että se saa kans tuntea tekevänsä näitä juttuja, sillä jotenki automaattisesti aina äidit hoitaa neuvolakäynnit, nyt saadaan asiaan muutos!

Eilen illalla kun tultiin tänne niin mentiin suoraan äitin ja isin luo, äiti oli tehny gourmet ruokaa!Kiku, Tanja ja Terokin oli paikalla. Kaikkien mielestä Mio on niin lihava poika jo, ja se saattaa pitää paikkansa, sillä on vähän semmonen pyllevä maha, ja jaloissa alkaa olemaan hieman alkavaa misheliiniä... no eiköhän se siitä kun se alkaa liikkumaan enemmän.

Tässä kuvia viimepäiviltä:Pyllevä maha <3

Käytiin vanhalla koirapuistolla tapaamassa Aliisaa, Fridaa ja Rusinaa.


Käytiin taas HOASilla ja Mio aiheutti muutaman hymyn


Fem smutsiga små fingrar på en liten liten hand!

Tuua ja Mio


Leo taas vahtii


3 kommenttia:

  1. Voi, ei Mio lihava ole! se on hyvin kasvanut! ^^

    VastaaPoista
  2. no jaa finally tekstiä tänne! koska nähää mul o aika hectik nykyään, paljo tekemistä ! se ku jaska pitää mio sylissä niin siin se näyttää vauvalta !

    VastaaPoista
  3. Jo Libearata I agree, enda fotot där han faktiskt ser ut som en 3 mån baby annars sku man tro att han är typ 5-6 månader. Kollar andlöst sporten på tv (jag tror han gillar fotboll). Eikä ole lihava - aivan sopusuhtainen ja VAHVA!!!

    VastaaPoista