28. syyskuuta 2011

Fynd


Tyylikkäät kengät, 3,5€.
Talvitakki 5€, vähän liian iso, mutta 2kk päästä varmaan täydellinen


Heräsin tänään klo 9 aamulla ja päätin kääntää kylkeä ja nukkua vielä 2 tuntia lisää, sillä 8 tuntia ei ole tarpeeksi :D Ihanaa olla vapaalla!!! Miokin nukkui vielä tyytyväisenä siihen asti kunnes mäkin heräsin. Leo vaati ulospääsyä heti kun me herättiin ja me lähdettiin koko konkkaronkka pihalle, sillä Reggie on Tanskassa nyt. Pärjätään ihan ookoo ilman sitä, mutta vaatii vaan enemmän aikaa kun Mio pitää ottaa aina mukaan kun lähtee ulos.
Me oltiin sovittu Karelin kanssa lounastreffeistä joten lähdettiin melko pian keskustaan. Käytiin Diacorin kautta hakemassa Miolle resepti Malarone Pediatric lääkkeelle, jotta se pääsee kans Mombasahan turvallisesti meidän muiden kanssa.
Karelin kanssa käytiin syömässä Virgin Oilissa, hyvää oli! Lounaan jälkeen mentiin DTM kahville ja kierrettiin kirppari Karelin kanssa. Mä Tein aivan mahtavia löytöjä! Kuvat yllä.
Saara tuli meille nyt illalla ja me tehtiin taas perinteisesti pitsaa.

3 kommenttia:

  1. ihanat kengät !! :) hahah leo on niin huoaisi tuoosa alemmassa kuvassa ku se o niiden muitten koirien kanssa, ei oikee sulautunut joukoo :) ikvä teitä!

    VastaaPoista
  2. Mio min Mio, i övermorgon får jag se honom. Vad har han för nya fasoner då han drar in underläppen. Can´t wait, gullungen

    VastaaPoista
  3. hyvä ku sait malaria lääkkeen kwekulle! nyt voi turvallisin mielin lähtee reissuun! jee!

    VastaaPoista